Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Leon Akciós modellek

Leon 1.5 TSI Style

Kezdje az új évet egy új Leonnal! Az ikonikus SEAT Leon most készletről az Öné lehet.  Magas minőségű kárpitozás, ergonomikus kialakítással. Csak dőljön hátra és élvezze az utazást.

A 1.5 TSI Style 130 LE motorral most akár 1.600.000 Ft kedvezménnyel!

Leon 1.5 TSI Xcellence

Kényeztesse magát magas minőséggel és kényelemmel. Finom króm elemek, aprólékos külső és modern technológia. Egy kialakítás azoknak, akik képesek az élet szép dolgait értékelni.

Válassza az 1.5 TSI Xcellence modellt 130 LE vagy 150 LE motorral kézi váltóval, vagy a 150 LE motort DSG váltóval.

Most akár 1.850.000 Ft kedvezménnyel az Öné lehet!

Leon 1.5 TSI FR

Dizájn, technológia és minőség. Egy dinamikus kialakítás, amely megemeli a pulzusszámot. Exkluzív

FR kialakításának köszönhetően kitűnik az utakon. Számos extrával, köztük panoráma

napfénytetővel, Full LED fényszórókkal és navigációs rendszerrel.

Válassza az 1.5 TSI FR modellt 130 LE vagy 150 LE motorral kézi váltóval, vagy a 150 LE motort DSG

váltóval.

Most akár 1.850.000 Ft kedvezménnyel az Öné lehet!

A hirdetésben feltüntetett kedvezmény a SEAT Leon és Leon ST Xcellence, valamint FR felszereltségű 1.5 TSI 130 LE és 150 LE motorral felszerelt modellekre vonatkozik. Az akció a 2019. március 31-ig üzembe-helyezett járművekre, legfeljebb az 50 darabos készlet erejéig érvényes.
A SEAT Leon csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 7,0 l/100km, CO₂-kibocsátása 158 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat. Részletes tájékoztatásért és az ajánlatért forduljon márkakereskedéseinkhez!