Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Aktuális akciók
Leon & Leon Sportourer ST modellek

Leon & Leon Sportourer ST modellek

Most akár 1.800.000 Ft kedvezménnyel.

Dizájn

Legyen az egy tárgyalás vagy egy hétvégi party, a SEAT Leon és Leon Sportourer ST modellekkel minden szem Rád szegeződik majd. Dinamikus megjelenése, LED fényszórói és egyedi keréktárcsái tekintélyt parancsolnak minden szituációban.

Technológia

Érintőkijelzős multimédia-rendszer, navigáció, KESSY és Start-Stop rendszer. Bármelyiket választhatod a saját Leonodba, hiszen itt és most
minden együtt van.

Biztonság

A SEAT Leon és Leon Sportourer ST modellekhez
minden elérhető, hogy biztonságban utazhass:

  • parkoló radar elől és hátul,
  • parkolást segítő rendszer,
  • adaptív tempomat.

 

*A hirdetésben feltüntetett kedvezmény a SEAT Leon és Leon Sportourer ST FR felszereltségű modellekre vonatkozik az alábbi extrafelszereltségek együttes rendelése esetén: praktikum csomag, téli csomag, panoráma napfénytető, Full LED fényszórók, navigációs rendszer, parkolóradar elöl és hátul + OPS. A kedvezmény használtautó-beszámítási akcióval nem összevonható. Az akció 2019. december 31-ig érvényes.
A SEAT Leon csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 6,8 l/100 km, CO2-kibocsátása 155 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített gyári felszereltséggel kerültek megállapításra és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat.