Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Gépjármű finanszírozás

Finanszírozás

Operatív lízing

A Porsche Lízing által kínált Operatív lízing megfelel a klasszikus bérleti konstrukciónak. A Bérlő használati jogot kap a futamidő alatt a Bérbeadó tulajdonát képező gépjárműre. A Bérlő a futamidő lejártával nem szerez tulajdonjogot, a gépjárművet visszaadja a Bérbeadónak és új bérletet indíthat egy új gépjárművel.

A bérleti konstrukció kifejezetten a vállalkozásoknak előnyös, mivel a Bérbeadó a gépjármű beszerzési árában érvényesített általános forgalmi adót (Áfa-t) visszaigényli, így a nettó beszerzési érték alapján határozza meg a bérleti díjat. A Bérlő a havi szolgáltatási (bérleti) díj Áfa tartalmát a céges használat arányában visszaigényelheti. 

Zárt végű pénzügyi lízing

A Porsche Bank Zrt. által kínált zárt végű pénzügyi lízinget magánszemélyek, társas vállalkozások, gazdálkodó szervezetek, egyéni vállalkozók vehetik igénybe. 

Jellemzők:
Magánszemélyek számára is elérhető finanszírozási forma.
A futamidő végén a tulajdonjog automatikusan száll át a lízingbevevőre.

Vállalkozó ügyfelek számára:

  • Lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására, valamint a lízingdíj kamat részét is elszámolhatja költségként
  • Haszongépjármű esetén egy összegben az elején befizetendő és levonható az ÁFA - ha megfelel az előírásoknak 

Nyílt végű pénzügyi lízing

A Porsche Bank Zrt. által kínált nyílt végű pénzügyi lízing kifejezetten a vállalkozásoknak előnyös. Társas vállalkozások, egyéb gazdálkodó szervezetek, egyéni vállalkozók vehetik igénybe.

Előnyök

  • személygépkocsi esetén is visszaigényelhető a lízingdíjak általános forgalmi adója
  • fizetendő kamat kevesebb, mint a hasonló ütemezésű zártvégű lízing esetén
  • akár már 12 hónap alatt hozzájuthat a gépkocsi maradványértéken felüli áfa tartalmához.
  • vételi és vevőkijelölési jog megilleti a lízingbevevőt, de nem kötelezettség a tulajdonszerzés