Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

SEAT Alhambra

Kényelem

7 üléssel

Dizájn

32 módon variálható ülés beállítás

Technológia

Elektromos tolóajtó és virtuális pedál

Biztonság

Akár 5 ülés ISOFIX rögzítéssel
SEAT Alhambra

A tökéletes útitárs

Tágas helykínálat, fejlett technológiai megoldások és szórakoztató funkciók, mely az egész család kényelmét szolgálják. A gyerekek iskolába szállításától a hétvégi családi kirándulásig a SEAT Alhambrával minden utazás élménnyé válik.

Helykínálat

A SEAT Alhambrában 7 teljes értékű ülés szolgálja az egész család kényelmét. Hétszemélyes változat esetén a második és a harmadik üléssor mindegyik ülése rendelkezik ISOFIX gyermekülés rögzítési ponttal. Az ülések lehajthatósága tetszőlegesen variálható, alkalmazkodva az igényekhez. 658 literes csomagtere mind a 7 ülés használata esetén 300 liter.

 

Konfigurátor

Tesztvezetés

Biztonság

Családja biztonságánál semmi sem számít jobban. A biztonságnál semmi sem számít jobban. A kulcsfontosságú elemek, mint a Front Assist, sávtartó asszisztens és az öt ülésre szóló, biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető funkció, minden modellben alapbeállítás.

A hirdetésben feltüntetett ár a SEAT Alhambra 1.4 TSI DSG 150 LE Reference ajánlott kiskereskedelmi ára a nagycsaládosoknak járó állami támogatás igénybevétele esetén. A SEAT Alhambra csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 9,2 l/100 km, CO2-kibocsátása 208 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat. Részletes tájékoztatásért forduljon márkakereskedéseinkhez!