Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

SEAT Tarraco

Kényelem

Akár 7 üléssel

Dizájn

20” könnyűfém keréktárcsák

Technológia

Digitális műszerfal

Biztonság

Vészhívás funkció
SEAT Tarraco

A stílusos családi autó

Az új SEAT Tarraco az az SUV, ami megadja a lehetőséget, hogy az egész család Önnel tartson kalandjaira. Lenyűgöző formaterve megkülönbözteti az utakon.

Technológia a család biztonságáért

Az új SEAT Tarraco fejlett technológiával érkezik. A digitális műszerfalnak köszönhetően egyetlen pillantással ellenőrizheti a térképet vagy a vezetési segédrendszereket, mint az adaptív tempomat, a sávtartó asszisztens vagy a jelzőtábla-felismerő rendszer. Mindezt egy személyre szabható 10,25" kijelzőn. Az ütközésmegelőző rendszer meghúzza a biztonsági öveket és bezárja az ablakokat, hogy felkészítse az autót a közelgő ütközésre. Ha az autó felborulna, a borulásasszisztens aktiválja az eCall vészhívását.

 

Konfigurátor

Tesztvezetés

Minden hely az Öné

Akár 7 ülés vagy lehajtott harmadik sorral 700 literes csomagtartó. Esetleg 1775 liternyi rendelkezésre álló tér, ha a második és harmadik sort is eldönti.

Most semmi sem állíthatja meg, és az egész családot magával viheti.

A hirdetésben feltüntetett ár a SEAT Tarraco 1.5 TSI 150 LE Style ajánlott kiskereskedelmi ára a nagycsaládosoknak járó állami támogatás igénybevétele esetén. A SEAT Tarraco csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 9,5 l/100 km, CO2-kibocsátása 214 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat. Részletes tájékoztatásért forduljon márkakereskedéseinkhez!