Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Kiszámíthatóság

SEAT Drive Easy
Privát bérlet

Fix havi díjak már
akár 79 994 Ft-tól*

SEAT Arona privát bérlet

Válassza a SEAT Aronát már akár havi 79 994 Ft-tól és a következő 4 évben gondtalan autózásban lesz része. A SEAT és a Porsche Bank a SEAT Aronára elérhetővé teszi az egyre népszerűbbé váló privát bérleti konstrukciót.

A SEAT Drive Easy egy olyan privát bérleti program, melyet magánszemélyek és egyéni vállalkozók is igényelhetnek. Önnek csak egy összeget kell kifizetni, mely minden költséget tartalmaz.

Finanszírozás

Kiszámítható költségek minden hónapban. Válasszon az Ön számára leginkább megfelelő finanszírozási konstrukció közül 36 vagy 48 hónapos futamidővel. A futamidő lejártakor lehetősége nyílik új autóba ülni új szerződés megkötésével.

Mi a SEAT Drive Easy privát bérleti program előnye?

  • Havi tervezhető fix összeg ellenében komplex szolgáltatás
  • Nincs tulajdonjog, nincs kockázat és felelősség
  • Akár 0 Ft kezdő befizetéssel is elindítható
  • A futamidő lejártakor nincs fizetési kötelezettség
  • A szerződés végén nem kell az autót értékesíteni, beülhet egy új autóba, ha újraindítja a programot
  • Nincs gondja a szervizre, és az adók, biztosítások befizetésére
A SEAT Drive Easy Privát Bérleti Program az alábbi költségeket tartalmazza

Kiszámítható költségek minden hónapban

Kötelező szervizek

A SEAT DriveEasy leveszi Önről a kötelező szervizek költségek terhét. A teljes futamidő alatt felmerülő időszakos szervizesemények díját a havi finanszírozási díj tartalmazza..

Kötelező biztosítás

A privát bérleti program havi díja a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás díját is tartalmazza. Így Önnek nem kell évente új ajánlatot kérnie az optimális költség fenntartása érdekében.

CASCO biztosítás

A CASCO biztosítás fedezetet nyújt - a biztosítási feltételekben meghatározott feltételek és önrészesedés mellett a sajáthibás balesetekre, ismeretlen gépkocsi vagy személy által okozott károkra vagy rongálásokra, elemi károkra, üvegkárokra, a gépkocsi alkatrészeinek vagy magának a gépkocsinak az ellopására.

Adók

A havi díj tartalmazza az autó fenntartásával kapcsolatban felmerülő adók költségeit, így például a gépjárműadót, baleseti adót, súlyadót, cégautó adót.

Balesetbiztosítás

A SEAT DriveEasy bérleti program kiegészítő Uniqa balesetbiztosítása az autóban utazó minden személy számára még gondtalanabbá teszi utazásait.

Nyári – téli gumi szolgáltatás

A bérleti program teljes futamidőszaka alatt biztosítjuk a szezonális gumicseréket, és azok szakszerű tárolását.

Megbízhatóság és kényelem

Válassza a gondtalan autózást, amit a SEAT Drive Easy program nyújt Önnek! A programban a SEAT Arona 1.0 TSI Reference 95 LE, az 1.0 TSI Style 95 LE és 115 LE modellek esetében 0 forint kezdőbefizetés mellett a következő konstrukciók igényelhetők:

SEAT Drive Easy - Bruttó havi bérleti díj
4 éves futamidő / éves futásteljesítmény 10 000 km 15 000 km 20 000 km
SEAT Arona 1.0 TSI Reference 95 LE 79 994 Ft 84 557 Ft 86 090 Ft
SEAT Arona 1.0 TSI Style 95 LE 90 003 Ft 95 098 Ft 96 985 Ft
SEAT Arona 1.0 TSI Style 115 LE 89 981 Ft 95 174 Ft 97 128 Ft

* A 79 994 Ft-os havi bruttó bérlet díja SEAT Arona Reference 1.0 TSI/95 LE modellre vonatkozik 48 hónapos futamidő és 10.000 km/év futásteljesítmény esetén. A biztosítás díja tartalmazza az autó használatának díját, valamint a kötelező biztosítást, a szervizcsomagot, a teljes körű Porsche CASCO biztosítást, az Uniqa balest-biztosítást és a forgalomba helyezés díját, továbbá egy MOL üzemanyag feltöltő-kártyát. A 0% vagy 0 Ft önerő bonitásvizsgálat függvénye. A tájékoztatás nem teljeskörű. Eltérő futásteljesítmény, és/vagy futamidő igénye esetén, valamint a teljes bruttó havidíj meghatározása érdekében kérje ajánlatunkat, további részletekről és finanszírozásról érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseinkben.

A SEAT Drive Easy privát bérlet akcióban részt vevő márkakereskedések listája elérhető a seat.hu oldalon. Az akció 2018.05.01-től visszavonásig érvényes. Az új SEAT Arona motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása 4,9-5,0 l/100 km, CO2-kibocsátása: 111-114 g/km. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az előírt szabvány (715/2007/EK rendelet) jelenleg érvényes változata szerint kerültek meghatározásra. Az értékek összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokkal szemben, nem szavatolják a jármű valós üzemanyag-fogyasztását, károsanyag-kibocsátását.

A képen szereplő modell illusztráció és felár ellenében kapható extra felszereltségeket tartalmaz. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletekről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben! Az út- és parkolási díjak a Bérlőt terhelik.