Aktuális akciók
7 üléses modellek
Aktuális Akciók

7 üléses modellek

SEAT Alhambra.

 

 A SEAT Alhambra az a klasszikus családi egyterű, amiben mindent megtalál amire Önnek és családjának a stílusos és biztonságos utazáshoz szüksége lehet.

 A SEAT Alhambra mind a 7 ülése a kényelemről és a biztonságról szól. 6 ülés rendelkezik TOP TETHER és ISOFIX rögzítési pontokkal. Összesen 7 légzsák a család biztonságáról, miközben az ülések kialakítása és kárpitozása is a komfortos utazásról gondoskodik.

SEAT Alhambra.

Igazi nagy családi autó.

 A SEAT Alhambrában nem csak az egész család, de minden csomag elfér. Az Alhambra számos tárolási megoldást nyújt, zsebek és rekeszek gondoskodnak arról, hogy semmi se kelljen otthon hagyni. A hosszabb utakra összekészített csomagok is elférnek 658 literes csomagterében; mind a 7 ülés használata esetén pedig 300 literes a csomagtér.

 

A SEAT Alhambra csoporton belüli legmagasabb fogyasztása 9,2 l/100 km, CO2-kibocsátása 208 g/km.

 

SEAT Tarraco.

 

A SEAT Tarraco a márka legújabb és legnagyobb SUV modellje.  7 üléssel felszerelve készen áll arra, hogy nem csak városban és országúton, de terepen is a család legjobb társa legyen a kirándulásokon.

 A SEAT Tarraco minden ülésében tökéletes biztonságban érezheti magát! Vezetői asszisztens rendszerek hosszú sora gondoskodik Önről és családjáról. Az Adaptív Tempomat és Holttér-figyelő rendszer a hosszú kirándulásokon, a Front Assist és a Forgalmi torlódás asszisztens pedig az iskolába vezető úton segíti a sofőrt, hogy mindenki épségben célba érjen.

SEAT Tarraco.

Stílusos megoldás a családi utazásokra.

Minden út a szórakozásról szólhat köszönhetően a 8" Érintőkijelzős Médiarendszerrel. Csatlakoztassa okostelefonját és hallgassa az egész család kedvenc zenéit vagy hangos könyveit. Eltévedtek a kirándulás közben? A Tarraco navigációján kívül telefonja térkép szoftvereit is elérheti.

 

A SEAT Tarraco csoporton belüli legmagasabb fogyasztása 9,5 l/100 km, CO2-kibocsátása 214 g/km.