Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
DIZÁJN

Az Öné.

A SEAT Ibiza a városi kalandokra lett tervezve. Mindennel felszereltük, amire szüksége lehet a városi közlekedésben. Aerodinamikai formavilága segít gyorsabban és messzebbre eljutni - kevesebb üzemanyaggal. Továbbfejlesztett biztonság és stabilitás, hogy komfortérzetünk jobb legyen. Tehát, merre is megyünk?

KÜLSŐ DIZÁJN

Minek az álszerénység?

A SEAT Ibiza merész, izgalmasabb és áramvonalasabb külsővel hangsúlyozza egyedi felületeit. Köszönhető a 3D tervezői programnak és a mérnöki hozzáértésnek a piros lámpánál is észrevehető dinamikus formájáról.
Itt az ideje, hogy kipróbáljon valami újat. Új élmények. Ne legyen oka a szégyenlősségre.

FULL LED FÉNYSZÓRÓK

Szeretet. Izgalom. Tánc.

Húzza el a változtatáshoz

A jövő fényesen néz ki. A SEAT Ibiza első Full LED és hátsó LED fényszórói megvilágítják az éjszakát úgy, mintha Ön nappal vezetne. Imádni fogja.

SZÍNEK

Vigyen színt életébe.

UNI fényezés
Metál fényezés
Keréktárcsák

Let’s roll

Ezek az egyedi tervezésű kerekek akár 18" méretben is elérhetők. Könnyedséget és erőt kölcsönöznek az új Ibizának, az Ön által választott dizájnban.

BELSŐ DIZÁJN

Felnőni? Soha.

Színválasztó

Egy egész világ arra vár, hogy felfedezze a SEAT Ibizával. De már belül is rengeteg meglepetéssel találkozhat. Úgy, mint az új fényes műszerfal, testreszabható színek, belső hangulatvilágítás és még nagyobb tér.

ÜLÉSHUZAT

Változásra vágyik? Kísérletezzen!

Miért elégedne meg egy lehetőséggel, amikor számtalan közül választhat? A SEAT Ibizának hála most szabadon engedheti a fantáziáját és nyugodtan kísérletezhet. Válassza ki az Önhöz legjobban illő színt, mintát és anyagot.

BELSŐ VILÁGÍTÁS

Találja meg a boldogságot

Húzza el a változtatáshoz

A SEAT Ibiza belső világítása lehetővé teszi, hogy az első lábtér vagy a kesztyűtartó is egy gombnyomásra fehér vagy piros LED hangulatvilágítást kapjon. Állítsa be a fényt, mely biztosítja a megfelelő egyensúlyt.

Galéria

XCELLENCE

Az Xcellence felszereltség különleges külsőt kölcsönöz a SEAT Ibizának: markáns vonalak, 17” könnyűfém keréktárcsák, elegáns kárpit dekoratív betétekkel. Színes varrások a kormánykeréken és az üléseken. Mindezeken felül tágas belső tér.

Alcantara

Elegáns belső tér

17”-könnyűfém keréktárcsák

Rock and roll

Belső dizájn

Ergonómikus, komfortos ülések

Tágas csomagtér

Pakoljon bele többet

Külső design

Markáns vonalak
Galéria

FR

Állítsa össze saját, sportos SEAT Ibiza FR modelljét. 18” könnyűfém keréktárcsák, panorama üvegtető és fekete kárpit kontraszt varrással, hogy egészen az apró részletekig dinamikus külsőt kölcsönözzön az új Ibizának.

Stílusos design

Átlátható belső tér

Ködfényszórók

Biztonságban az utakon

Cool dizájn

Fekete visszapillantótükrök

Első hűtőrács

Stílusos dizájn

Szembetűnő

Hátsó LED lámpák