Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

A SEAT Ibiza

DIZÁJN

FULL LED FÉNYSZÓRÓK

Technológia

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

BIZTONSÁG

ACC és Front Assist

KÉNYELEM

BEATSAUDIO™
DIZÁJN

Többet szeretne? Tegyen érte.

A SEAT Ibiza arra született, hogy megmozgassa a testet és szellemet egyaránt. A SEAT Ibiza a szabadságot jelenti. Vigye bármerre is az útja, a LED fényszórókkal mindig stílusos lesz a megérkezés. Kívül-belül kalandvágyó.

TECHNÓLOGIA

Eljött az a nap, amire vártunk.

Szeretne úgy táncolni, mint amikor senki sem látja? Kapcsolja be a BeatsAudiot. Szeretné elmondani a véleményét? Ossza meg a Full Link technológia segítségével. Gyorsabban szeretne odaérni valahová? Az integrált navigációs rendszer segítségével ez sem jelenthet többé nehézséget.

8" navicágió Full Link technológiával
Connectivity box
Kulcs nélküli rendszer
Hátsó tolató kamera
BIZTONSÁG

Vezessen, mi vigyázunk Önre.

A legfontosabb most könnyebb lesz, vigyázni önmagunkra és szeretteinkre. Az Adaptív tempomat, Front Assist és a Fáradtságérzékelő az új Ibiza legkorszerűbb biztonsági asszisztensei, melyeknek köszönhetően csak élvezni kell a vezetést ezzel az új városi autóval.

ACC és Front Assist
6 légszák
Fáradtságérzékelő rendszer
Tempomat
FR-Galéria

Legyen merész

Állítsa össze új sportos SEAT Ibiza modelljét FR felszereltségben. A 18” Performance keréktárcsákkal, panoráma üvegtetővel, dupla kipufogócsővel, fekete kárpitozással és kontraszt varrással minden apró részletében dinamikus külsőt kölcsönöz az új Ibizának.

Belső megjelenés

Átlátható műszerfal

Alcantara csomag

Komfortos belső részletek

Keréktárcsa

Performance 18” könnyűfém keréktárcsák

Külső nézet

Kívül-belül sportos kinézet

Panoráma üvegtető

Engedje be a napfényt
TARTOZÉKOK

Az Ön világa, az Ön útja.

Az életben néha megállapításokat kell tennünk. Megfelelő hangsúlyt használni, vagy megfogalmazni igényeinket. Akár egy extravagáns öltözetről van szó vagy egy új hajszínről a SEAT Ibiza számtalan lehetőséget kínál, hogy Ön minden nap különlegesnek érezhesse magát.