Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
SEAT Eredeti Tartozékok

Tegye egyedivé a SEAT Ibizát a SEAT Eredeti Tartozékokkal.

AERODINAMIKAI CSOMAG

Performance

A SEAT Ibiza készen áll kitűnni a tömegből az aerodinamikai csomaggal. Válassza a klasszikus versenyautó kinézetet kedvenc színében. A külső aerodinaimikai csomag mellett belső kiegészítők is segítik egyedivé varázsolni a SEAT Ibizát.

KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

Elgáns vagy sportos

Akár a sportos akár az elegáns megjelenést részesíti előnyben - a SEAT Eredeti Tartozékok stílusos könnyűfém keréktárcsáiból kiválaszthatja az Önnek leginkább tetsző dizájnt.

SZÁLLÍTÁS

Megoldás minden csomagra

Akár nyaralás, szabadidő vagy sport - a SEAT minden esehetőségre kínál szállítási megoldást. A SEAT Ibiza magas falú csomagtartó kialakítása megóvja az autót, bármit is pakol bele. Könnyű tisztítani, így már minden készen áll a kalandra.

 

 

 

 

 

DEKORATÍV BELSŐ

A változás gyönyörű

Fedezze fel!

Tervezze meg a jármű belsejét ízlése szerint. Kezdve a kormánykeréktől, szőnyegeken és a pedálokon keresztül, egészen a sebességváltó-gombig. Válasszon az Ibiza Sport, Ibiza trend vagy Urban csomagokból egyet.

INFOTAINMENT

Legújabb technológia

A legújabb technológia nemcsak a motorházban található meg, hanem a belső térben is. Az adapter az okostelefon, a zenelejátszó a legnagyobb gondossággal a konnektivitást segítik elő. A telefon-kihangosítóval csak a forgalomra kell koncentrálnia, így vezetés közben is tud telefonálni. A rendelkezésre álló navigációs rendszer mindig a leggyorsabb útvonalon juttatja el az úticélhoz.

BIZTONSÁG

Biztonsággal az utakon

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra. Ezért a SEAT Eredeti Tartozékok mellett nem kell kompromisszumot kötnie. Legyen szó modern gyermekülésről, hóláncról vagy a biztonsági mellényről.

VÉDELEM

Tökéletesen védve

Hogy az Ön SEAT-ja tovább nézzen ki újnak, még akkor is, ha már sok kalandot éltek át együtt. A csomagtértálcával tiszta marad a csomagtartó, a szövet szőnyeg a lábteret tartja tisztán. Az opcionálisan elérhető sárfogó gumik pedig a karosszériát védik a felverődő portól és kövektől.