Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
TECHNOLÓGIA

Miért várna holnapig?

Nincs oka a várakozásra. Minden, amire szüksége van, megtalálható a SEAT Ibizában. A legújabb technológiával felszerelt 8" kijelző könnyedén elnavigálj Önt az életben (a városban). Álljon készen.

Konnektivitás

Connectivity box

Ha valami nem egyszerű, az nem mobilis. Csak helyezze okostelefonját a SEAT Ibiza connectivity box töltő felületére. Az integrált GSM-erősítő biztosítja a jelet.

AUDIOSYSTEM

BeatsAudio™

Minden kalandhoz kell egy jó zene. A SEAT Ibiza BeatsAudio™ hangrendszere 300W erősítővel, 6 hangszóróval, és high-end mélynyomóval gondoskodik a szórakoztatásról. Hallgasson klasszikust, vagy techno zenét, bármit amihez kedve van.

NAVIGÁCIÓ

8” kijelző

Fedezze fel, hogyan működik

Szeretne időben és probléma nélkül megérkezni? A SEAT Ibiza 8" kijelzője az integrált navigációs rendszerrel, a Full Link technológiával, térképekkel és hátsó parkoló érzékelőkkel megkönnyíti a dolgunkat. Vezetés és irányítás. Tehát, merre tovább?

MÉG TÖBB TECHNOLÓGIA

Még több vidámság

Kessy rendszer

Üljön be és menjen, amerre a szíve diktálja. A motorindító gomb pulzáló fényt ad, ha a kulcsot a közelben érzékeli. Nyomja meg, hogy a motor beinduljon és már indulhat is.

Vezetői profil

Válassza az FR felszereltséget az adaptív futóműszabályozással. A vezetői profil megválasztásával a vezetés a SEAT Ibizában olyan lesz, amilyennek Ön szeretné. Állítsa be és élvezze a vezetést.

Hátsó tolatókamera

A tolatókamerának köszönhetően már a parkolás is könnyű. A kamera megjeleníti az Ön mögött lévő képet a kijelzőn. Biztonságos, kényelmes és könnyű.