Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
TECHNOLÓGIA

Miért várna holnapig?

Nincs oka a várakozásra. Minden, amire szüksége van, megtalálható az új SEAT Ibizában. A legújabb technológiával felszerelt 8" kijelző könnyedén elnavigálj Önt az életben (a városban). Álljon készen.

Konnektivitás

Connectivity box

Ha valami nem egyszerű, az nem mobilis. Csak helyezze okostelefonját az új SEAT Ibiza connectivity box töltő felületére. Az integrált GSM-erősítő biztosítja a jelet.

AUDIOSYSTEM

BeatsAudio™

Minden kalandhoz kell egy jó zene. Az új SEAT Ibiza BeatsAudio™ hangrendszere 300W erősítővel, 6 hangszóróval, és high-end mélynyomóval gondoskodik a szórakoztatásról. Hallgasson klasszikust, vagy techno zenét, bármit amihez kedve van.

NAVIGÁCIÓ

8” kijelző

Fedezze fel, hogyan működik

Szeretne időben és probléma nélkül megérkezni? Az új SEAT Ibiza 8" kijelzője az integrált navigációs rendszerrel, a Full Link technológiával, térképekkel és hátsó parkoló érzékelőkkel megkönnyíti a dolgunkat. Vezetés és irányítás. Tehát, merre tovább?

MÉG TÖBB TECHNOLÓGIA

Még több vidámság

Kessy rendszer

Üljön be és menjen, amerre a szíve diktálja. A motorindító gomb pulzáló fényt ad, ha a kulcsot a közelben érzékeli. Nyomja meg, hogy a motor beinduljon és már indulhat is.

Vezetői profil

Válassza az FR felszereltséget az adaptív futóműszabályozással. A vezetői profil megválasztásával a vezetés az új SEAT Ibizában olyan lesz, amilyennek Ön szeretné. Állítsa be és élvezze a vezetést.

Hátsó tolatókamera

A tolatókamerának köszönhetően már a parkolás is könnyű. A kamera megjeleníti az Ön mögött lévő képet a kijelzőn. Biztonságos, kényelmes és könnyű.