Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
BIZTONSÁG

A legújabb technológia a biztonságban

Az új SEAT Leon CUPRA-ban mindig biztonságban érezheti magát, köszönhetően az olyan technológiáknak, mint a Gyalogosvédelem vagy a Forgalmi Torlódás Asszisztens. 

FORGALMI TORLÓDÁS ASSZISZTENS

Stresszmentesen

Az új SEAT Leon CUPRA-ban bekapcsolhatja a forgalmi torlódás asszisztenst, hogy lehetősége nyíljon relaxálni. A forgalmi torlódás asszisztens megbecsüli az autó többi járműtől való távolságát és kontrollálja a gyorsítást és lassítást. 

JELZŐTÁBLA-FELISMERŐ RENDSZER

Figyelem!

A hűtőrácsba integrált kamera monitorozza a közlekedési jelzőtáblákat és az információkat megjelenítve a műszerfalon figyelmeztet, hogy ne kerülje el semmi a figyelmét.  

TOVÁBBI BIZTONSÁGI RENDSZEREK

Az Ön személyi asszisztense

GYALOGOSVÉDELEM

A gyalogosvédelmi rendszer érzékeli, ha valaki áthalad a jármű előtt és jelzi Önnek, hangok és vizuális jelek segítségével, mielőtt végleg lefékezné a járművet.

ESC

Az elektronikus menetstablizáló rendszer segíti a vezetőt a megcsúszás elkerülésében és javítja az autó tapadását.  

VÉSZHELYZETI ASSZISZTENS

Veszélyes szituációkban a jövőben nem kell aggódnia. A vészhelyzeti asszisztens az új SEAT Leon CUPRA-ban automatikusan figyelmeztetésekkel és folyamatos lassítással hívja fel a figyelmét, mielőtt teljesen megállítaná az autót.

FÁRADTSÁGÉRZÉKELŐ

Extra lendület

Az élet izgalmakkal teli és néha kimerültté tesz. Nem kell többé aggódnia, ha úton van, mert a fáradtságérzékelő ébren tartja.

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

Egyenesen előre

A sávtartó asszisztens segít a sávban tartani az autót, figyelmezteti Önt, ha elhagyná a sávot és áttérne egy másikba. Az új SEAT Leon CUPRA automatikusan korrigálja az irányt, hogy az autó a megfelelő sávban maradjon.

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

Mindig a legjobb megvilágításban

Fedezze fel

A távolsági fényszóró asszisztens automatikusan kiválasztja a helyzetnek megfelelő távolsági- vagy tompított fényszórót. Azonosítja a szembejövő valamint az előttünk haladó járműveket, csakúgy, mint a kivilágított lakóövezeteket. Ennek köszönhetően a közlekedés többi résztvevőjét nem vakítja el.