Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Dizájn

Tökéletes forma

Az új SEAT Leon CUPRA dinamikus modern formával rendelkezik. Az ikonikus, modern külső dizájnt az aerodinamikus vonalvezetés még egyedibbé teszi. Már maga a külső dizájn annyi élvezetet jelent, mint vezetni magát a Leon CUPRA-t. 

KÜLSŐ DIZÁJN

Lendületes

A külső dizájn olykor ugyanolyan fontos, mint a belső részletek. Az új SEAT Leon CUPRA-ban mindkettő ugyanolyan szép. A dizájn aprólékos modellezéssel készült, eredményként egy aerodinamikus karosszéria született, egyedi különleges külső dizájn, amely rögtön egyértelművé válik, ha a CUPRA szót kiejtjük.

FULL-LED FÉNYSZÓRÓK

Megvilágítja az utakat

Az új SEAT Leon CUPRA Full LED fényszórói harmonizálnak az aerodinamikus dizájnnal és markáns megjelenést kölcsönöznek előnézetből a modellnek. A legújabb technológia gondoskodik a maximális biztonságról.

CUPRA RÉSZLETEK

A tökéletes CUPRA megjelenésért

CUPRA HŰTŐRÁCS

A CUPRA klasszikus: a stílusos hűtőrács, mely a CUPRA-nak hangsúlyos elölnézetet kölcsönöz, természetesen a CUPRA logóval.

CUPRA SPOILER

Az egyszerűen, de mégis szépen kialakított hátsó spoiler az új SEAT Leon CUPRA-nak aerodinamikus megjelenést és versenyatmoszférát kölcsönöz.

DUPLA KIPUFOGÓVÉG

Az új SEAT Leon CUPRA hátulról még nem volt ilyen szép. A dupla kipufogóvég merész külsőt kölcsönöz a CUPRA-nak. A műszaki fejlesztéseknek köszönhetően a dupla kipufogóvégek nagyobb teljesítményt és kevesebb fogyasztást jelentenek, és megkülönböztető megjelenést kölcsönöznek.

SZÍNEK

A tökéletes színválasztás

Metál fényezés
Speciális metál fényezés
KEREKEK

Legyen tökéletes

Meghatározó dizájn fentről lefelé. Az új SEAT Leon CUPRA könnyűfém keréktárcsái különleges dizájnnal rendelkeznek, melyek a markánsan szép külsőt még tökéletesebbé teszik. 

BELSŐ DIZÁJN

Az ergonómia jelentősége

Az új SEAT Leon CUPRA belső tere ergonómikus kialakítású. Válasszon a magas minőségű kárpitból izlésének megfelelőt.

TÖBBSZÍNŰ HANGULATVILÁGÍTÁS

Minden pillanatra tökéletes választás

Az új SEAT Leon CUPRA első ajtóiba tökéletesen integrált belsőtér megvilágítás elegáns hangulatot teremt minden pillanatban. 8 féle szín áll rendelkezésére, hogy vezetési élményének megfelelő hangulatfényt kiválassza.

BELSŐ RÉSZLETEK

CUPRA részletek

A CUPRA esetében az apró részletekig tökéletesen kidolgozott megjelenésről van szó. A belső teret ergonómikusan és magas minőségben fejlesztették, azért, hogy Ön utazása során az apró részleteket és a vezetési élményt megélje.

Alumínium küszöbléc

Exkluzív CUPRA küszöbléc

Sportülések

Tökéletes tartás a kanyarokban is

Belső tér

Konzekvensen ergonómikus

Sportpedál-csomag

Dinamikus alu-pedálok

Panorámatető

Az Ön komfortjáért
CSOMAGTÉR

Tágas tér

Az új SEAT Leon CUPRA ST csomagtere 1470 literig bővíthető. Remek alkalom, hogy ezt a tágas csomagteret szükségleteinek megfelelően kihasználja.