Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
TARTOZÉKOK

MÉG TÖBB FUNKCIONALITÁS

Az új SEAT Leon CUPRA-hoz sokféle tartozék választható. Rendeljen igényeinek megfelelő extrákat, és hozza ki a legtöbbet új SEAT Leon CUPRA-ból. 

SZÁLLÍTÁS

Vigyen magával mindent

Minden, amit magával szeretne vinni, kényelmesen elfér az új SEAT Leon CUPRA-ban. Ha mégsem elegendő a hely a beltérben, válasszon a különböző szállítási lehetőségek közül és helyezze el csomagját a tetőcsomagtartóban. Semmit nem kell otthon hagynia, ha a következő utazásra készül.

SÁRVÉDŐ

Kerülje el a felverődéseket

A sárvédő megvédi az új SEAT Leon CUPRA alsó részét a szennyeződésektől, miközben távol tartja a sárt, a homokot és a többi anyagot.

könnyűfém kerekek

Állítsa össze sportos megjelenését

Fedezze fel

Az új SEAT Leon CUPRA önmagában is jól mutat, de a 19" könnyűfém keréktárcsáknak köszönhetően még sportosabb megjelenést kölcsönözhet autójának, mely még összetéveszthetetlenebbé teszi a CUPRA-t. Válassza kedvenc színét és élvezze a vezetést, bárhová is vezet útja.

EXTRÁK

További kiegészítők

KULCSBORÍTÁS

Minden az új SEAT Leon CUPRA-ban a személyiséget tükrözi, még az autókulcs is! Védje az autókulcsot a kulcsborítással, hogy ne legyen gondja semmire.

POHÁRTARTÓ

A pohártartó segít Önnek abban, hogy a fontos dolgokat a közelében tudja, úgy mint például az okostelefonját vagy a belépőkártyáját.

MEGFORDÍTHATÓ LÁBSZŐNYEG

Autója legyen mindig tiszta, mint új korában, így a padló is. Védje a szennyeződéstől és a folyadékoktól a megfordítható lábszőnyeggel - segít abban, hogy az új SEAT Leon CUPRA-t olyan tiszta állapotban tartsa, mint az első napon.