Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
TECHNOLÓGIA

Döljön hátra és élvezze

Bízza magát a fejlett technológiára, hogy a vezeték nélküli töltő és a kulcs nélküli nyitás és indítás elvégezzék feladatukat,  dőljön egyszerűen hátra és élvezze a vezetés minden pillanatát. 

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

Csak könnyedén

A vezeték nélküli töltővel egész  nap úton lehet és nem kell attól tartania, hogy a mobiltelefonja lemerül. Kevesebb vezeték, kevesebb felfordulás.

Teljesen digitális műszerfali kijelző

2018-tól elérhető

Teljesen digitális műszerfali kijelző

2018-tól elérhető

CUPRA VEZETŐI PROFIL

Teljesítmény

Az új SEAT Leon CUPRA teljesítménye személyre szabható. A normál és egyéni vezetői profil biztosítja az optimális vezetést, miközben minden útra a megfelelő beállítást teszi lehetővé.

FULL LINK TECHNOLÓGIA

Szórakozás minden úton

Fedezze fel

Az új SEAT Leon CUPRA-hoz csatlakoztathatja okostelefonját, hogy olyan extra szolgáltatásokat használhasson, mint az Apple Car Play, Android Audio, vagy Mirror Link technológiák, függően az Ön telefonjának típusától. Ezzel a funkcióval mindig kapcsolatban maradhat.

KESSY

Kulcsnélküli nyitás és zárás

Mindkét keze tele van? Nem gond, a KESSY rendszernek köszönhetően az új SEAT Leon CUPRA anélkül nyitható és zárható, hogy akár egy ujját is megmozdítaná.

TOLATÓKAMERA

Több szem, többet lát

Melyik vezetőnek ne lenne szüksége egy plusz szempárra? Nos, az új SEAT Leon CUPRA-ban megvan a következő legjobb dolog, a hátsó tolatókamera formájában. Nem téveszt szem elől semmit, ami Ön mögött történik.

EXTRÁK

Még több sportosság

DSG SEBESSÉGVÁLTÓ

Egy sportos automata-komfort érzetet biztosító sebességváltót keres? Az új SEAT Leon CUPRA duplakuplungos DSG váltója gondoskodik a gyors és pontos váltásokról. 

ELSŐ DIFFERENCIÁLZÁR

Az első differenciálzár szétosztja az erőt a hajtott kerekek között, ha egy kanyarban különböző úthosszakat tesznek meg. Eredményként jobb lesz a tapadás és nem csökken a teljesítmény.

SPORT HMI

A versenysportban meghonosodott Sport-HMI technológia megtalálható az új SEAT Leon CUPRA-ban. A Sport HMI felületen mindig az aktuális információkat látjuk az olajhőmérsékletről, a turbónyomásról és a nehézségi gyorsulásról.

ÖSSZKERÉKHAJTÁS 4DRIVE

Maximális ellenőrzés

Fedezze fel az új SEAT Leon CUPRA 300 lóerő teljesítményét, az idáig született legerősebb motorunkat. Nagyobb teljesítményre van szüksége? Ne keressen tovább, és ami még jobb az az, hogy a CUPRA ST 4DRIVE összkerékhajtással is elérhető. Mire vár még?