BIZTONSÁG

Semmi aggodalom

Szűlőként mindig nagyon fontos anyugodt utazás. Ezért az új SEAT Leon ST-ben biztos lehet, hogy Ön és egész családja biztonságban érzi majd magát, köszönhetően az olyan technológiai újításoknak, mint például a fáradtságérzékelő rendszer, és az adaptív tempomat.

FORGALMI TORLÓDÁS ASSZISZTENS

Ne stresszeljen többet

Az új SEAT Leon ST kényelemmévarázsolja a forgalmi dugókat. A forgalmi torlódás asszisztens kiszámolja az Ön előtt haladó járműtől tartandó távolságot, és automatikusan kontrollálja a gyorsítást és lassítást, miközben biztonságos távolságot tart.

ADAPTÍV TEMPOMAT

Egy kis extra segítség

Állítsa be a kívánt sebességet, és élvezze a családi kirándulásokat. Az adaptív tempomat a forgalmi viszonyoknak megfelelően figyel a gyorsításra és lassításra, így Ön nyugodtan leveheti a lábát a pedálról és relaxálhat.

Vezetést támogató asszisztens rendszerek

Könnyű élet

FÁRADTSÁGÉRZÉKELŐ RENDSZER

A rendszer folyamatosan monitorozza vezetési stílusát, és ha fáradtnak érzi, hangjelzéssel figyelmezteti, tartson pihenőt.

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

A távolsági fényszóró asszisztens automatikusan kiválasztja a forgalmi viszonyoknakmegfelelő teljes, vagy tompított fényszórót. Azonosítja a közelgő forgalmat és az előttünk haladó járműveket, csakúgy, mint a kivilágított lakóövezeteket.

JELZŐTÁBLA FELISMERÉS

A jelzőtábla felismerés összeköttetésben áll az első kamerával. A szenzor felismeri a közlekedési jelzőtáblákat és jelzi az útközben jelentező korlátozásokat, figyelmeztetéseket.

GYALOGOS VÉDELEM

Mindig óvatosan

A gyalogos védelem érzékeli, ha valaki áthalad a jármű előtt, és jelzi Önnek, hangok és vizuális jelek segítségével, mielőtt végleg lefékezné a járművet.

Stop & Go

Vigyázzunk a környezetre!

A Stop&Go a gyalogos védelmi rendszer működése közben aktiválódik. A rendszernek köszönhetően nem nem csupán pénzt takarít meg, de a levegőszennyezést is csökkenti. 

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés