Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Dizájn

A TÖKÉLETES CSALÁDI TÉR

A SEAT Leon ST olyan kiemelkedő eleganciával rendelkezik, amire mindig is vágyott. A hosszabb felépítés növeli a belső tér komfortját és tágasságát. Minden benne van, amit elvárna egy autótól, hogy gyerekjáték legyen szülőnek lenni.

KÜLSŐ DIZÁJN

A stílusos családi élet

A SEAT Leon ST úgy lett kialakítva, hogy gyönyörűen sokoldalú teret nyújtson, mellyel nem veszít egy cseppet sem stílusából, mégis elég helyet kínál a család számára. Hogy még több eleganciát kapjon, a küszöbborítás, az ablakkeretek és a hűtőrács krómozott elemekkel vannak ellátva.

FULL LED fényszórók

Garantált fényviszonyok

A Full LED fényszórók gondoskodnak arról, hogy kedvezőtlen fényviszonyok között se kerülhesse el semmi a figyelmét az úton. Emellett a LED-technológia nem csupán hosszú élettartamú, de fogyasztása is alacsony.  

SZÍNEK

Tökéletes színválaszték

UNI fényezés
Metál fényezés
Speciális metál fényezés
Töbszínű belső tér megvilágitás

Kényelem tökéletesvilágítással

Vigyen egy kis színt minden kirándulásba, a  többszínű belső tér megvilágítással. Bármilyen hangulatban is legyen, mindig megtalálja az ahhoz passzoló színt.

KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

Minden szögből stílusos

A tökéletes kiegészítő, hogy pont olyanná alakíthassa autóját, amilyenre vágyik. Könnyűfém keréktárcsáink 16" és 18" közötti méretben elérhetőek, így biztosan megtalálja a legideálisabbat.

ÜLÉSHUZAT

Minőségi időtöltés

A SEAT Leon ST minden úton készen áll a váratlan fordulatokra kiváló minőségű üléshuzataival. Máris útra kelne? Helyezze kényelembe magát és élvezze az utazást.

Rakodótér

CSOMAGTÉR Mindennek van helye

Mekkora csomagtartó hely számít túl soknak?  Egy mozgalmas élet mellett sosem lehet elég belőle. Ezért tettünk 1470 literesre bővíthető teret a SEAT Leon ST-be. Lenyűgöző nem igaz? Egy ilyen nagy térrel eljött az idő, hogy minden tervét megvalósítsa.

Nézz meg
Felszereltség Xcellence

Szülőnek lenni jó!

Élvezze a családdal eltöltött időt a SEAT Leon ST új kiemelkedő stílusú XCELLENCE változatával. Hozza ki a legtöbbet minden útból, és utazzon eleganciával a krómozott kiegészítőknekés apró részleteknek köszönhetően.

Hűtőrács elöl

Modern, megragadó dizájn

Könnyűfém keréktárcsák

Dizájnos megjelenés

Sport ülések

Fekete bőr kárpitozás

Stílusos utazás

Krómozott tetősín

Elektromos napfénytető

Élvezze a panorámát
FR felszereltség

Dinamizmus minden részletben

Az FR felszereltségtökéletes választás a sportos stílust kedvelőknek.A 17” könnyűfém keréktárcsák és az exkluzív belső kárpitozás, a bőr kormányborítás érezteti az igazi minőséget Önnel. Az alumínium küszöbborítás egyedi megjelenést kölcsönöz, csak úgy mint, az olyan apró részletek, mint az FR logo.

FR megjelenés

FR logo a hűtőrácson

18” Keréktárcsák

Sportos dizájn

Alumínium küszöbborítás

Stílusos részlet

FR Dizájn

Exkluzív kárpitozás és bőr kormánykerék piros varrással

Tárolórekeszek

Extra lehetőségek az utasoldali ülés alatt