Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
TARTOZÉKOK

Nagyobb választék, több élmény

Ha eddig úgy gondolta, valami hiányzik a SEAT Leon ST-ből, érdemes tudnia, hogy rengeteg egyéb tartozék közül válogathat, melyek tovább növelik az Ön vezetési élményét. Fedezze fel, miket kínál még Önnek az új SEAT Leon ST.

EXTRÁK

Teljesítse ki élményeit

NAPFÉNYELLENZŐK

Védje meg családját a nap káros sugaraitól a hátsó ablakokra tehetőnapfényellenzőkkel. Tökéletes kilátást biztosít az utastérből, ugyanakkor  javítja a jármű belső hőmérsékletét. Egy olyan tartozék, ami egyértelműen jól jön!

LÁBTÁMASZ&SPORT PEDÁL

Alumínium borítás, sportos dizájnnal és csúszásgátló gumival, hogy javítsa a tapadást, az élvezetes és sportos vezetési élményhez.

PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐK

A SEAT Leon ST összes tartozéka több funkcionalitással rendelkezik, hogy növelje az Ön kényelmét. A pohártartóktól a többféle tárolási megoldásig minden megtalálható az autóban.

TETŐBOX

Vigyen bármit, amire szüksége van

A tengerpartra megy, vagy a hegyek közé nyaralni, vagy szimplán kiruccan hétvégére?  Bármerre is vezessen útja, autója mindig készen áll, hogy biztonságosan és kényelmesen szállítsa csomagjait a tetőboxnak köszönhetően.

OLDALSÓ KÜSZÖBBORÍTÁS

Stílusos részlet

Fedezze fel

A SEAT Leon ST mindenegyes tartozéka, a legapróbb részletig egyedi dizájnnal lett ellátva, kitűnő példa erre az oldalsó küszöbborítás. Válasszon a különböző küszöbborítások közül, hogy megvédje autóját fólia, vagy inox borítással.