TARTOZÉKOK

Nagyobb választék, több élmény

Ha eddig úgy gondolta, valami hiányzik az új SEAT Leon ST-ből, érdemes tudnia, hogy rengeteg egyéb tartozék közül válogathat, melyek tovább növelik az Ön vezetési élményét. Fedezze fel, miket kínál még Önnek az új SEAT Leon ST.

EXTRÁK

Teljesítse ki élményeit

NAPFÉNYELLENZŐK

Védje meg családját a nap káros sugaraitól a hátsó ablakokra tehetőnapfényellenzőkkel. Tökéletes kilátást biztosít az utastérből, ugyanakkor  javítja a jármű belső hőmérsékletét. Egy olyan tartozék, ami egyértelműen jól jön!

LÁBTÁMASZ&SPORT PEDÁL

Alumínium borítás, sportos dizájnnal és csúszásgátló gumival, hogy javítsa a tapadást, az élvezetes és sportos vezetési élményhez.

PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐK

Az új SEAT Leon ST összes tartozéka több funkcionalitással rendelkezik, hogy növelje az Ön kényelmét. A pohártartóktól a többféle tárolási megoldásig minden megtalálható az autóban.

TETŐBOX

Vigyen bármit, amire szüksége van

A tengerpartra megy, vagy a hegyek közé nyaralni, vagy szimplán kiruccan hétvégére?  Bármerre is vezessen útja, autója mindig készen áll, hogy biztonságosan és kényelmesen szállítsa csomagjait a tetőboxnak köszönhetően.

OLDALSÓ KÜSZÖBBORÍTÁS

Stílusos részlet

Fedezze fel

Az új SEAT Leon ST mindenegyes tartozéka, a legapróbb részletig egyedi dizájnnal lett ellátva, kitűnő példa erre az oldalsó küszöbborítás. Válasszon a különböző küszöbborítások közül, hogy megvédje autóját fólia, vagy inox borítással.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés