Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
TECHNOLÓGIA

Korszerű technológia

A SEAT Leon ST-hez olyan technológiai újításokat tettünk, melyek élvezetessé varázsolják a a családi életminden egyes pillanatát. Olyan extrák találhatóak meg benne, mint a vezeték nélküli mobiltelefon töltő, vagy a parkoló asszisztens, amelyek minden utat megkönnyítenek.

VEZETÉK NÉLKÜLI MOBILTELEFONTÖLTŐ

A vészterv

Az állandó vészterv gyártás már-már természetessé vált az életünkben, de a SEAT Leonnak köszönhetően nyugodtan relaxálhat. Ha a telefonja lemerült, a vezeték nélküli töltő mindig kéznél van. Mi lehet ennél jobb? Kevesebb vezeték, kevesebb felfordulás.

Teljesen digitális műszerfali kijelző

2018-tól elérhető

Teljesen digitális műszerfali kijelző

2018-tól elérhető

KESSY Rendszer

Kulcsnélküli nyitás és zárás

A rendszernek köszönhetően többé nem kell bajlódnia a kulccsal. Elegendő, ha az zsebében van, és a rendszer automatikusan nyitja és zárja az autót, ha megközelíti a gépjárművet, illetve távolodik tőle.

PARKOLÓ ASSZISZTENS

Tökéletes parkolás

HÁTSÓ TOLATÓKAMERA

Egy extra szempár mindig kézenfekvő, mikor tökéletes pontossággal próbál fordulni. Nos, a SEAT Leon ST-ben megvan hátsó tolatókamera formájában. Ezzel az extrával nem mulaszt el semmit, ami Ön mögött történik.

ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓ RADAR

Az első és hátsó parkoló radarhangjelzéssel figyelmezteti Önt, ha egy tárgyhoz túl közel kerülne az autó. Az első és hátsó parkoló radarhangjelzéssel figyelmezteti Önt, ha egy tárgyhoz túl közel kerülne az autó.

 

HÁTSÓ PARKOLÓ RADAR

A SEAT Leon ST azt is látja, amit Ön nem. Biztonságos távolságot tart bármilyen akadálytól, ami Ön mögött van parkolás közben.

FULL LINK TECHNOLÓGIA

Szórakozás mindenkinek

Fedezze fel, hogyan működik

Navi System Plus? Benne van! Media System Plus? Ez is benne van! A SEAT Leon ST-ben a Full Link Technológia és a 8" infotainment rendszer rendelkezik mindennel, hogy az utazás szórakoztató legyen, de emellett mindig a helyes úton tartsa Önt.

NAVI SYSTEM PLUS

A helyes úton

A Navi Plus 8" érintőképernyős rendszerrel megtalálja a legyorsabb utat, bárhová is menjen.  Mindegy, hogy a fiát kell foci meccsre vinnie, vagy csak bevásárlásra menne, mindig időben fog megérkezni.

TECHNOLÓGIA

Okos extrák

SEAT VEZETŐ PROFIL

Az autójában mindig Ön diktál. Válasszon normál, sport, vagy az egyéni vezetői módok közül, így biztos lehet benne, hogy minden az Ön elképzelései szerint megy az úton.

Esőérzékelő és adaptív fényszóró kapcsolás

Az esőérzékelő szenzorfelismeri, ha éppen esik és automatikusan bekapcsolja az ablaktörlőt, egyszerű és nagyszerű! Az adaptív fényszóró kapcsolás mindig megállapítja, hogy milyen erősséggel kapcsolja fel a fényszórókat.

ELEKTROMOS KÉZIFÉK

Mikor annyi minden jár az eszünkben, jó tudni, hogy az elektromos kézifék automatikusan működik, amint megállunk. Ez a tartozék a tartó funkcióval megakadályozza az autót az esetleges visszacsúszástól, gurulástól elindulásnál és megállásnál egyaránt. Eggyel kevesebb dolog, ami miatt aggódnia kell.