Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
BIZTONSÁG

Biztonságban az utakon!

Kezeket a kormánykerékre, tekintetet az útra! Minden másról a SEAT Leon X-PERIENCE gondoskodik, amely a számos vezetést segítő és biztonsági rendszernek köszönhetően mindig maximális védelmet nyújt utasainak. Így minden út biztonságos, ugyanakkor igazi kaland.  

FORGALMI TORLÓDÁS ASSZISZTENS

Nincs elpazarolt idő

A forgalmi torlódás asszisztens kezel minden forgalmi dugót. Egyszerűen engedje, hogy a rendszer átvegye Ön helyett a gyorsítás és lassítás kontrollálását, így Ön koncentrálhat az utazás élvezésére.

GYALOGOS VÉDELEM

Mindig óvatosan

Egy extra szempár sosem jön rosszul. A gyalogos védelem érzékeli, ha valaki áthalad a jármű előtt, és jelzi Önnek, hangok és vizuális jelek segítségével, mielőtt végleg lefékezné a járművet.

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

Egy lépéssel előrébb

Változtassa a fényviszonyokat

A távolsági fényszóró asszisztens automatikusan kapcsolja a fényszórókat tompított, illetve teljes erősség között. Azonosítja a szembejövő forgalmat, és az Ön előtt haladó járműveket, csak úgy, mint a lakóövezeteket. Ez a funkció sokkal könnyebbé teszi az éjszakai vezetést.

ADAPTÍV TEMPOMAT

Alkalmazkodik, hogy Ön élvezhesse

Autópályán vezetni soha nem volt még ilyen egyszerű. Az adaptív tempomat gyorsítja és lassítja az autót, miközben biztonságos távolságot tart a haladó forgalomtól.

VÉSZHELYZET ASSZISZTENS

Vigyáz Önre

Ez az okos kiegészítő asszisztens rendszer figyeli a vezetői intenzitást, mint például a gyorsítás, fékezés, kormányzás. Ha a rendszer bármilyen figyelem csökkenést érez, mint például a reakció hiánya, apró figyelmeztetéseket küld a vezetőnek, miközben megtartja a vezetési távolságot, és a kormányzást. Ha a vezető továbbra sem reagál, az autó egyenletesen leáll.

VEZETŐI ASSZISZTENS RENDSZEREK

Könnyű élet

FÁRADTSÁG ÉRZÉKELŐ RENDSZER

Egy izgalmakkal teli nap sokat kivesz az emberből. Nem kell tovább aggódnia az úton, amíg a fáradtságérzékelő rendszer éberen tartja Önt.

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

A sávtartó asszisztens figyelmezteti, ha az autó hirtelen átmenne egy másikba. A rendszer automatikusan korrigálja az autó pályáját, hogy továbbra is a helyes sávban maradjon.

JELZŐTÁBLA FELISMERÉS

A jelzőtábla felismerés összeköttetésben áll az első kamerával, a szenzor felismeri a sebesség határokat, a korlátozó és egyéb közlekedési figyelmeztető táblákat.