Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
DIZÁJN

Fedezzen fel új utakat

Az új SEAT Leon X-PERIENCE gyönyörködtető formaterve maximális sokoldalúságot kínál.  Egyedi megjelenése bármilyen tevékenységhez illik. De ami ennél is fontosabb, ez az autó is rengeteg térrel rendelkezik, hogy az élet minden egyes pillanata élvezetes legyen, teret enged, hogy Ön is új utakat fedezzen fel.

KÜLSŐ DIZÁJN

A szabadban jó

Az új SEAT Leon X-PERIENCE a jól megszokott Leon dizájn vonalakkal és ikonikus alakkal rendelkezik, mely a tökéletességet tükröz. Kialakítása tágas és kényelmes belső teret takar, maximális stílust és változatosságot kínálva. Itt az idő, hogy új élményeket fedezzen fel. 

FULL LED FÉNYSZÓRÓK

Utat mutat

Az új SEAT Leon X-PERIENCE Full LED fényszórói önmagukban ikonikus megjelenésűek. Gyönyörű dizájn, továbbfejlesztett technológia és biztonság egyetlen kiemelkedő elemben.

SZÍNEK

Válassza ki kedvencét!

UNI fényezés
Metál fényezés
KERÉKTÁRCSÁK

Mindig útra kész

A SEAT Leon X-PERIENCE exkluzív könnyűfém keréktárcsái csak arra várnak, hogy útnak indulhassanak. Kiváló teljesítmény, egyedülálló dizájn és az a páratlan élmény, amit csak egy X-PERIENCE adhat. A legjobb, ha Ön választ.

BELSŐ TÉR

Foglaljon helyet

Kényelmesen ül? Az új Leon X-PERIENCE-ben kiváló minőségű, tartós anyagból készült üléshuzat várja, hogy miden utazás szenzációs élmény lehessen, bármilyen úti célt is választ.

BELSŐ TÉR MEGVILÁGÍTÁS

Színes kalandok

Vigyen színt kirándulásaiba a belső tér megvilágítással. Bármilyen hangulatban is legyen, élvezze az utat úgy, ahogyan Ön akarja, a 8 különböző színopció segítségével.

FUTÓMŰ

Emelt hasmagasság

A Leon X-PERIENCE karosszériája 15 milliméterrel került magasabbra az ST változathoz képest, ennek megfelelően jobb terepképességet biztosít. Az emelt hasmagasság különösen erőteljes megjelenést kölcsönöz az X-PERIENCE-nek. 

CSOMAGTÉR

Minden kéznél van

Ahhoz, hogy bárhova eljuthasson, mindent magával kell vinnie. A Leon X-PERIENCE kényelmes csomagtartója elegendő helyet biztosít csomagjai számára - sőt még annál is többet, ha 587 literes kapacitását 1470 literessé bővíti. Láthatja: a Leon X-PERIENCE bármikor teret ad egy újabb kalandnak.  

Apró részletek

X-PERIENCE RÉSZLETEK

Az autó, amely új élményekkel gazdagítja, olyan felszereltséggel érkezik, mely minden pillanatot maximális élvezetté tesz. A panoráma napfénytetőtől az exkluzív X-PERIENCE belső térig, nincs semmi, ami megállíthatná Önt abban, hogy a legtöbbet kihozza utazásaiból.

ALCANTARA

Alcantara kárpitozás

VARRÁS

Egyedi narancssárga varrás

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

Élvezze a kiálátást

BELSŐ TÉR

Ergonomikus kialakítás

KÜSZÖBBORÍTÁS

Alumínium küszöbborítás X-Perience logoval