Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Új SEAT LEON X-PERIENCE

Euro-NCAP-értékelés

Csomagtér

587 liter

Konnektivitás

Full Link

Összkerékmeghajtás

4Drive

Fedezzen fel új utakat

Az új SEAT Leon X-PERIENCE gyönyörködtető formaterve maximális sokoldalúságot kínál.  Egyedi megjelenése bármilyen tevékenységhez illik. De ami ennél is fontosabb, ez az autó is rengeteg térrel rendelkezik, hogy az élet minden egyes pillanata élvezetes legyen, teret enged, hogy új utakat fedezzen fel.

TECHNOLÓGIA

A modern felfedező

Engedje, hogy a legkorszerűbb technológia szórakoztassa, míg Ön új utakat fedez fel. Az olyan technológiákkal, mint a vezeték nélküli töltő, vagy a KESSY rendszer, nyugodtan élvezheti a kalandokkal teli utazásokat.

Vezeték nélküli mobiltelefon töltő
Kulcsnélküli nyitás és zárás
4Drive
Full Link
Biztonság

Tökéletes partner

A SEAT Leon X-PERIENCE-ben rejlő gyalogos védelem és forgalmi torlódás asszisztens rendszernek köszönhetően minden úton biztonságba érezheti magát. 

Forgalmi torlódás asszisztens
Gyalogos védelem
Vészhelyzet asszisztens
Jelzőtábla felismerő asszisztens
HATÉKONYSÁG

Fedezze fel az erőt

Az új SEAT Leon X-PERIENCE olyan motorokkal rendelkezik, melyek maximalizálják a hatékonyságot, és az erőt, hogy minden kirándulás élvezetes legyen.

TARTOZÉKOK

Széles kínálat

Adjon még több tartozékot az új SEAT Leon X-PERIENCE-hez, hogy még inkább az Ön igényeinek megfelelően illeszkedjen. Szeretne további praktikus tároló rekeszeket, vagy gyermek biztonsági üléseket? Minden, amit el tud képzelni, és még annál is több felszereltséggel rendelkezik az új SEAT Leon X-PERIENCE.