Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
SEAT EREDETI TARTOZÉKOK

Az Ön tökéletesen egyedi SEAT-jáért

 

Tegye SEAT-ját egyedivé a sokoldalú SEAT Eredeti Tartozékokkal. Válassza a sportos, praktikus és komfortos ötletek közül azt, amely legjobban illik Önhöz és SEAT-jához. 

SZÁLLÍTÁS

Megoldás minden igényhez

Kirándulás, szabadidő vagy sport: a SEAT szállítási megoldásaival mindig Önnel lesz, ami fontos Önnek. Az alaptartó minden további szállítási tartozék alapja, például a praktikus kerékpártartó 

TELJESÍTMÉNY

Sportos karakter

Hangsúlyozza autójának sportos jellegét, a SEAT Eredeti Tartozékokkal minden lehetősége megvan ehhez. A sportos autódekorációk, aerodinamikai készletek, sportpedálok és még sok más minden autóvezető szívét megdobogtatják. 

KIEGÉSZÍTŐK

Ezek még hiányoznak?

KULCSBORÍTÁS

Védje gépjárműve kulcsának elektromos rendszerét a kulcsborítás segítségével. A stílusos megjelenés és a védelem egyaránt garantált.

POHÁRTARTÓ

Ez a kiválóan elhelyezett kiegészítő gondoskodik róla, hogy minden fontos tárgy kézközelben legyen - biztosítva az Ön kényelmét. Bármit könnyen elérhetővé tesz.

PADLÓSZŐNYEG

A padlószőnyegnek köszönhetően autója lábtere mindig tiszta és rendezett maradhat. Ragyogóan tisztán tartja SEAT Leon X-PERIENCE-ét, bármilyen kaland is álljon előtte.

BIZTONSÁG

Biztonság útközben

Az Ön biztonsága számunkra a legfontosabb, ezért a SEAT Eredeti Biztonsági tartozékoknál nem ismerünk kompromisszumot. Ez éppúgy vonatkozik modern gyermeküléseinkre, mint a hóláncokra vagy a láthatósági mellényekre. 

VÉDELEM

Tökéletesen védve

Hogy az Ön SEAT-ja tovább nézzen ki újnak, még akkor is, ha már sok kalandot éltek át együtt. A csomagtértálcával tiszta marad a csomagtartó, a szövetszőnyeg a lábteret tartja tisztán. A sárfogó gumik pedig a karosszériát védik a felverődő portól és kövektől. 

SEAT Márkaszerviz kereső