Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Biztonság

A LELKI BÉKE

A SEAT Leonban mindig biztonságban érezheti magát, köszönhetően az olyan technológiáknak, mint a Gyalogos Védelem vagy a Forgalmi Torlódás Asszisztens. Minden, amire szüksége lehet a nyugodt utazáshoz!

FORGALMI TORLÓDÁS ASSZISZTENS

Ne stresszeljen többet

A SEAT Leonban bekapcsolhatja a forgalmi torlódás asszisztenst, hogy lehetősége nyíljon relaxálni. A forgalmi torlódás asszisztens megbecsüli az autó többi járműtől való távolságát, és kontrollálja a gyorsítást és lassítást. 

GYALOGOS VÉDELEM

Mindig figyelmesen

Egy extra szempár sosem jön rosszul. A gyalogos védelem érzékeli, ha valaki áthalad a jármű előtt, és jelzi Önnek, hangok és vizuális jelek segítségével, mielőtt végleg lefékezné a járművet.

VÉSZHELYZET ASSZISZTENS

Vigyáz Önre

A SEAT Leonban nyugodtan relaxálhat, tudva azt, hogy a vészhelyzet asszisztens közbelép, amikor Önnek már nem sikerül. Automatikus figyelmeztetésekkel, és folyamatos lassítással hívja fel a figyelmét, mielőtt teljesen megállítaná az autót.

FÁRADTSÁG ÉRZÉKELŐ RENDSZER

Árgus szemmel

Egy aktív élet, tele izgalommal, mindenkit kimerülté tesz. Azonban nem kell aggódnia, ha úton van, hiszen a fáradtság érzékelőrendszer mindig éberen tartja.

ADAPTÍV TEMPOMAT

Egy kis extra segítség

Állítson be egy megfelelő sebességet és élvezze az utazást. Az adaptív tempomat vigyáz a gyorsításra és lassításra a forgalomnak megfelelően, így nyugodtan leveheti a lábát a pedálról, és relaxálhat.

MÉG TÖBB BIZTONSÁGI FUNKCIÓ

ASSZISZTENS RENDSZEREK

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

A sávtartó asszisztens segít a szándékolt utazási sávot megtartani, figyelmezteti Önt, ha elkezdene áttérniegy másik sávba és automatikusan korrigálja az autó pályáját.

TÁVOLSÁGIFÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

A távolsági fényszóró asszisztens automatikusan kiválasztja a helyzetnek megfelelő teljes, vagy tompított fényszórót. Azonosítja a szembejövőforgalmat és az előttünk haladó járműveket, csakúgy, mint a kivilágított lakóövezeteket.

Jelzőtábla-felismerő rendszer

A hűtőrácsba integrált kamera monitorozza a közlekedési jelzőtáblákat, és az információkat megjelenítve a műszerfalon figyelmeztet, hogy ne kerülje el semmi a figyelmét.