Impresszum

Impresszum
Impresszum

Porsche Hungaria Kft.

1139 Budapest Fáy utca 27.
Telefon + 36 1 4515 100
E-Mail: eszrevetel(kwfat)porsche(kwfdot)hu

Minden jog fenntartva.

A szövegek, képek, grafikák, zene, animációk és videofilmek szerzői jog védelme alá esnek. Az oldal tartalmának másolása, kereskedelmi célú felhasználása, megváltoztatása tilos. A folyamatos termékfejlesztés következetes alkalmazásából eredően a SEAT fenntartja a jogot a műszaki tulajdonságok, színek, felszereltségek előzetes értesítés nélküli módosítására.

Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, az árak megváltoztatásának jogát a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. fenntartja.

Oldalunkon más oldalakhoz kapcsolódó linkeket helyeztünk el. Néhány linkre nincs közvetlen befolyásunk, ezért ezúton nyomatékosan kijelentjük, hogy a linkek mögött álló oldalak tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
C 2001 Porsche Hungaria Kft.

A SEAT azonosítása

A spanyol SEAT vállalat az A2-es autópálya 585. kilométerénél, Martorellben található ( E-08760) Barcelona tartományban, Spanyolországban.

A szellemi tulajdon védelme

A szövegek, képek, hangok, animációk, videók és a weboldalon található egyéb tartalmak a SEAT vállalat vagy olyan harmadik fél tulajdonát képezik, amelyek licensz tulajdonosok, vagy a SEAT vállalattal szerződésben állnak. Minden, a weboldalon található SEAT modell logója, neve és formaterve a SEAT által bejegyzett védjegy. A weboldalon található tartalom részleges vagy teljes átvétele, másolása és bármilyen jellegű felhasználása kizárólag a SEAT írásos engedélyével lehetséges, kivéve ha ennek ellenkezőjét feltüntették, valamint ha a tartalom saját felhasználásra kerül úgy, hogy az nem sérti a SEAT, törvényben rögzített jogait.

A weboldalon feltüntetett információk és adatok olyan változatokra és modellekre is vonatkozhatnak, amelyeket nem forgalmaznak, mert azok prototípusok, teszt példányok, egyedi változatok, vagy régi modellek.

A technikai adatok, a fotók, és minden egyéb, modellhez kapcsolódó információ - külön figyelmeztetés nélkül - eltérhet a valóságtól, a SEAT folyamatos fejlesztési stratégiája miatt.