SEAT Minőségpolitika

„Szenvedélyes maximalisták vagyunk. Mi vagyunk a SEAT.“

A SEAT egy dinamikus és fiatalos márka. Kiváló autókat fejlesztünk és gyártunk, amikre mindig lehet számítani. A vásárlóink elvárásainak fellendítése és az ezen való túlteljesítés a mi hajtóerőnk. Minden szervezeti terület eltökélt ezekkel a stratégiai szempontokkal kapcsolatban.

Fő motivációnk, hogy versenytársainknál magasabb minőséget érjünk el a megbízhatóság és az észlelt minőség tekintetében, ami meghaladja a külső és belső ügyfelek elvárásait a piaci szegmensekben, ahol versenyezünk.

 A folyamat hatékonysága biztosítja a célok elérését és az erőforrások optimális kihasználását.

A tréning és az eszmecsere folyamatos fejlődést biztosít minden dolgozónak. Munkatársaink nagymértékben meghatározzák a vállalat termékminőségét és sikerét.

A környezeti és társadalmi felelősségvállalásunk elengedhetetlen az ügyfelekkel kapcsolatos bizalomépítéshez, a hitelességünk és az arculatunk fenntartásához. Minden részvényesnek stabil és profitáló üzletet biztosít az együttműködő kapcsolatunk a beszállítókkal, belföldi szállítókkal, érdekelt felekkel és más cégekkel.

A hierarchia minden szintjén dolgozó alkalmazottak a megállapított folyamatok keretein belül gondolkodnak és cselekszenek, és felelősségi körükben hozzájárulnak a vállalati célok eléréséhez. 

Célunk, hogy innovatív, hatékony, egyedülálló és egyszerű mobilitási megoldásokkal megkülönböztessük magunkat a versenytársaktól az autóiparban.