SEAT Eredeti Alkatrészek®

A SEAT Eredeti Alkatrészek® tökéletesen illeszkednek autója többi alkatrészéhez, ezzel is biztosítva a rövid javítási időt. Minőségük az autógyártáskor felhasznált alkatrészek minőségével megegyező, így tartja meg az autó a javítás után is eredeti minőségét, értékét. Nem utolsó sorban, tekintettel a SEAT Eredeti Alkatrészek® tartósságára, az autó teljes élettartamára vetítve használatuk gazdaságos.

SEAT Economy Alkatrészek

A régebbi járművek tulajdonosai az értéktartással szemben leginkább a jármű gazdaságos karbantartását tartják szem előtt. A SEAT Economy Alkatrészek kimondottan a négy évesnél régebbi járművekhez kerültek kifejlesztésre, ennek köszönhetően lehetővé teszik a jármű korának megfelelő gazdaságos javítást. Ezek valódi SEAT alkatrészek, amelyek egy világmárka minden szakértelmét képviselik, mindegyiket a konszern fejlesztési részlege ellenőrzi és engedélyezi.

SEAT Eredeti Cserealkatrészek

Tudja Ön, hogy az új Eredeti Alkatrészek minden előnyét élvezheti akár 68%-al alacsonyabb* áron és közben a környezetet is kímélheti? Csak használja a SEAT Eredeti Cserealkatrészeket.

A SEAT Eredeti Cserealkatrész program gyárilag felújított alkatrészeket kínál. A felújítás során az alkatrészt teljesen szétszerelik, megtisztítják, bemérik és ellenőrzik. Az egyes alkotóelemeket felújítják, vagy teljesen újra cserélik. A visszavett alkatrészek nagyarányú felhasználásának köszönhetően a környezetet jelentősen kevesebb hulladékkal terhelik, ugyanakkor nem pazarolják az energiát és a gyártókapacitást.

SEAT Eredeti Cserealkatrészek

Miért érdemes Cserealkatrészt vásárolni?

Az alacsonyabb költségeknek köszönhetően az árelőny 9-68% közötti* (ajánlott fogyasztói árak esetén). Az új alkatrésszel megegyező minőség és garanciaidőtartam A felújítás folyamata messzemenően környezetkímélő. Az új alkatrész előállításához képest elektromosáram- és hőmegtakarítás jelentkezik. A környezetet ezáltal kevesebb emisszió terheli. Ezenkívül a szétszerelt, javíthatatlan alkatrészek a legújabb ökológiai eljárásokkal kerülnek újrafelhasználásra.

* Az árösszehasonlítások a kiadáskor érvényben lévő árakra vonatkoznak.

Egyes márkaszervizeinkbe közvetlenül tud időpontot foglalni. Itt teheti ezt meg:

(Ha itt nem találja partnerét, akkor lentebb kérhet szervizidőpontot!)

Szüksége van szervizidőpontra, kérdése van?  

Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli SEAT márkaszervizeket.

További tartozék- és szervizajánlatokról érdeklődjön SEAT márkaszervizénél! Kérjük, hogy alkatrész- és tartozékvásárlás előtt kérje SEAT márkaszervize tanácsát! Az árak tájékoztató jellegű bruttó fogyasztói árak, amelyek a tartozékok esetében nem tartalmazzák a szerelési és fényezési költségeket, és az egyes márkaszervizekben eltérhetnek. Kérjük, érdeklődjön márkaszervizénél. 2021. március 1. és szeptember 3. között, illetve a készlet erejéig érvényes. Az oldalakon található képek illusztrációk. Az árváltozás jogát fenntartjuk.