A CUPRA Concept világpremierjét az IAA Frankfurti Autószalonon tartják meg

A CUPRA jövőképébe nyújt bepillantást egy exkluzív elektromos koncepcióautóval

23.07.2019

A CUPRA a jövő igényeinek megfelelően kapcsolja össze a nagy teljesítményű, fejlett erőátviteli technológiát a kifinomult, emocionális dizájnnal.

Egy négyajtós crossover sziluettjét és egy SUV megjelenését ötvözve egy sportautó simulékonyságával a CUPRA egy exkluzív koncepcióban leplezi le jövőképét. Ez az első utcai CUPRA mely 100 százalékban elektromos meghajtást használ és hangsúlyos vonalai az elektromos szívéből nyernek bátorítást.

A jármű külseje az egyediséget és a kifinomultságot ötvözi, így sportos arányokat és újfajta energiát hoz a szegmensbe. A jármű eleje az esztétika és a teljesítmény egyensúlya, minden nyílás a hatékonyságot növeli, hogy a jármű messzebre haladhasson, míg az alacsonyan fekvő, megvilágított CUPRA logó az elektromos személyiséget hangsúlyozza, ami vonzza a tekintetet.

Az autó hátsó részén, miután nincs szükség kipufogórendszerre, a diffúzor funkcionális aerodinamikát biztosít, de emellett érzelmi teljesítmény-érzetet is teremt, mely érzést az elegáns, a teljes szélességben húzódó hátsó lámpa tovább emel, ráadásul optikailag növeli a jármű szélességét is, miközben magában foglalja a CUPRA logót.

A CUPRA Concept világpremierjét az IAA Frankfurti Autószalonon tartják meg.