Tartozékok és Kiegészítők
Kollekciók
Tudjon meg többet
SEAT Kollekció

Megjelenés, funkció és divat.

A SEAT kollekció célja, hogy a SEAT és Barcelona stílusát az élet minden területén képviselje. Ha Ön szenvedéllyel vezet és ezt a SEAT márkával köti össze, akkor széles palettánk minden helyzetben biztosítja a megfelelő stílust.

Újdonság

Új SEAT Mediterrán Kollekció.

Ragadja meg a barcelonai beach-stílust! A SEAT kollekciót a divattudatos hölgyek és urak számára hoztuk létre, akik a déli könnyedséget az ízlésses sikkességgel szeretnék kombinálni. Keresse SEAT márkakereskedésében.

Crossover Kollekció

Szenvedélyes és stílusos.

A SEAT Crossover kollekcióban mindent megtalál ahhoz, hogy megbírkózzon a mindennapokkal. Töltse napját stílusosan és elegánsan, amit kínálatunk biztosít. Minden termék exkluzív dizájnnal készült.

Basic Kollekció

Jó megjelenés, mégjobb érzés.

Soha ne becsülje le a jól megválasztott ruházat és kiegészítők szerepét. Ezekkel könnyebb az élet, és mosolyt varázsolnak a szürke mindennapokban. A SEAT Basic kollekció pontosan ezt teszi. Egy csipet fiatalos sármmal fűszerezve a SEAT Basic kollekció feltűnő és izgalmas minden alkalomra.

Motorsport Kollekció

Agilis kiegészítők.

Sportosság és stílus egészíti ki egymást a SEAT Motorsport kollekcióban, ami aktivitást és dinamikát egyesít magában, hogy mindig megfelelő ruha és kiegészítő választék álljon rendelkezésére. Válasszon a széles kínálatból és csatlakozzon a Motorsport-Team-hez.