Június 4-én csütörtökön a CASA SEAT virtuális megnyitó keretében tárja ki először kapuit az érdeklődők előtt

Barcelonából a világnak: a CASA SEAT online megnyitón mutatkozik be először a nagyközönségnek

03.06.2020

A CASA SEAT június 4-én csütörtökön tárja ki először kapuit a világ előtt, amikor a Barcelona szívében található épület virtuális megnyitó keretében bemutatkozik a nagyközönségnek. A vállalat vezetői és a márka nagykövetei vezetik majd végig a virtuális látogatókat a különböző részeken és helyiségeken, részleteiben bemutatva mindent, amit a CASA SEAT kínál majd, amint fizikailag is megnyithatja kapuit.

A CASA SEAT virtuális megnyitójának látogatóit kísérők egyike a SEAT értékesítés és marketing területekért felelős alelnöke, a CUPRA vezérigazgatója Wayne Griffiths lesz. Akik figyelemmel kísérnék a CASA SEAT virtuális megnyitó ünnepségét, azok a SEAT YouTube csatornáján angol nyelven, felirattal tehetik meg azt június 4-én 12 órától.

A CASA SEAT létrehozásával a spanyol vállalat Barcelona városa előtt tiszteleg, amely 70 évvel ezelőtt szemtanúja volt a SEAT születésének. Ezzel együtt a város mobilitási központjaként a vállalat elkötelezett egy olyan hely létrehozása mellett, ahonnan a jövőbe tekinthet, a városi kultúrát népszerűsítheti, és találkozóhelyet kínálhat az emberek számára ötleteik megosztására és a jövő mobilitási és fenntarthatósági kihívásainak megvitatására.

A virtuális bemutató részletei:
Időpont: június 4., csütörtök, 12:00
https://www.youtube.com/seat