VISSZA NEM TÉRŐ, EGYEDI AJÁNLAT SEAT SUV LIMITED MODELLEKRE!

Ilyen még nem volt! Most fix forintalapon, egyedi áron, felár nélküli extrákkal gazdagítva juthat hozzá kedvenc SEAT SUV modelljéhez! A Limited csomagot azért alkottuk meg, hogy Ön mindazt a kényelmi funkciót kihasználhassa autójában, ami a vezetés igazi élményének már elengedhetetlen részét képezi - mindezt kedvező áron.

SEAT Arona Limited Már 6.990.000 Ft-tól*

 A SEAT Arona egy kompakt városi SUV, amely merész designjával nem csak a környezetét dobja fel, de az Ön hangulatát is, hogy minden útja jól teljen. A városi közlekedésben jobb társa nem is lehetne, hiszen méretei miatt fürgén közlekedhet a legnagyobb forgalomban is, a parkolás gyerekjáték, jobb a kilátás, valamint kényelmesebb a be- és kiszállás. Ideális választás egyedülállóknak vagy kisgyermekes családok számára, második autóként.

Ajánlataink:

Arona Reference Limited - már 6.990.000 Ft-tól
o   TSI, 95 LE

Arona Style Limited - már 7.749.000 Ft-tól
o   TSI, 115 LE
o   + Téli csomag
o   + Komfort csomag
o   + Full Link

Arona Style Limited - már 8.399.000 Ft-tól
o   TSI, 115 LE
o   DSG váltó
o   + Téli csomag
o   + Komfort csomag
o   + Full Link

SEAT Ateca Limited Már 10.799.000 Ft-tól**

 A felfedezés örömét nagyobb és merészebb megjelenésével biztosítja az Ön számára a SEAT Ateca. Vakmerő design-ja és off-road karaktere mellett innovatív megoldásokat is kínál a biztonság és konnektivitás terén, így lesz minden utazás igazi kaland vele. Az SUV kategória minden előnyét kiélvezheti, miközben a belső tér is elég szabadságot ad ahhoz, hogy minden utasa kényelmesen elférjen, és közben egy csomagot se kelljen otthon hagynia, ha nagyobb útra indul.

Ajánlataink:

Ateca Style Limited - már 10.799.000 Ft-tól
o   1.5 TSI, 150 LE
o   + Téli csomag
o   + Tolatókamera
o   + Full Link
o   + Connectivity box

Ateca Style Limited - már 11.499.000 Ft-tól
o   1.5 TSI, 150 LE
o   DSG váltó
o   + Téli csomag
o   + Tolatókamera
o   + Full Link
o   + Connectivity box

 Éljen a lehetőséggel!

Állítsa össze saját igényei alapján új autóját, vagy válogasson készleten lévő SEAT SUV Limited modelljeink közül!

További részletekért, szakmai segítségért forduljon bizalommal értékesítőinkhez a márkakereskedésekben!

 

* Az akció a rendelkezésre álló mennyiség - amely márkakereskedésenként 10 db Arona Reference Limited gépjármű - erejéig, vagy 2024. június 30-ig érvényes, de a határidő a Porsche Hungaria Kft. által egyoldalúan meghosszabbítható.

**Az akció 2024. június 30-ig érvényes, de a határidő a Porsche Hungaria Kft. által egyoldalúan meghosszabbítható.

A SEAT modellek csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 5,3-6,0 l/100 km, CO2-kibocsátása 121-139 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A képen szereplő modellek illusztrációk, és felár ellenében kapható extra felszereltségeket tartalmaznak. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, részletes tájékoztatásért és ajánlatért forduljon SEAT márkakereskedéseinkhez!