Biztonság.

Olyan biztos, mint hogy a nap felkel.

Fedezd fel a világot biztonságban. Fedezd fel a világban a biztonság egy új szintjét.

Vezetés Asszisztens.

Minden pontra rávilágít.

A vezetési asszisztens rendszerek mindent megtesznek, hogy épen és egészségesen érj célodhoz. Vigyáznak rád onnantól, hogy kiállsz a parkolóból, az egész úton át - bármilyen hosszú is legyen - egész addig amíg újra meg nem állsz.

Prediktív tempomat

Láss tovább.

Az első radar felméri az utat, a tempomat pedig folyamatosan vizsgálja a lehetséges veszélyforrásokat. Lehet az egy sávot váltó autó egy éles kanyar, amihez túl gyorsan közelítesz. A Leon mindig készen áll a reakcióra. A rendszer kameráit és a navigáció adatait felhasználva a sebességkorlátoztások sem okoznak majd meglepetést.

Holttér figyelő rendszer

Indulhatsz, mindig zöld utat kapsz.

A holttér figyelő rendszer észleli a közeledő autókat, már akár 70 méteres távolságból. Ennek köszönhetően biztonságban válthatsz sávot.

*Travel Assist

Utazz többet. Vezess kevesebbet.

A Travel Assist rendszernek köszönhetően, az új SEAT Leon szinte magától eljut az általad megadott célhoz.

Mindig a biztonság az első.

Az utca napos oldala.

Exit Assist

Tolatás? Az új Leon nem csak fény- és hangjelzéssel figyelmeztet mielőtt akadályba ütköznél, de akár meg is állít, ha szükséges.

*Pre-Crash Assist

Az új Leon folyamatosan felméri a környezetet és ha szenzorai azt jelzik, hogy veszélyhelyzet alakult ki, akkor automatikusan felhúzza az ablakokat, megfeszíti az öveket és egyéb óvintézkedéseket tesz.

Vészhelyzet Asszisztens 3.0

Ha a vezető elaludna vagy a jármű úgy érzékeli, hogy nem reagál a forgalomra, akkor automatikusan bekapcsolja a vészvillogót, fokozatosan lelassít s végül a sávon belül tartva állóhelyzetre fékezi magát.

Légzsák védelem.

Egyszerű. Könnyed. Párnázott.

A segítség, amire számíthatsz. Az új SEAT Leon légzsák rendszere úgy let kialakítva, hogy minden szögből maximálisan védjen téged.

Többet megtudnál az új SEAT Leonról?

Symbolfotos

*Assistenzsysteme sind elektronische Zusatzeinrichtungen in Kraftfahrzeugen zur Unterstützung des Fahrers in bestimmten Fahrsituationen. Diesen Systemen sind jedoch physikalische und systembedingte Grenzen gesetzt und entbinden den Fahrer nicht von der Verantwortung für die Führung seines Fahrzeuges. Bitte erkundige dich (vor deiner ersten Fahrt) in deiner Betriebsanleitung inwieweit dich das Assistenz-System unterstützt.