Biztonság.

Olyan biztos, mint hogy a nap felkel.

Fedezd fel a világot biztonságban. Fedezd fel a világban a biztonság egy új szintjét.

Vezetés Asszisztens.

Minden pontra rávilágít.

A vezetési asszisztens rendszerek mindent megtesznek, hogy épen és egészségesen érj célodhoz. Vigyáznak rád onnantól, hogy kiállsz a parkolóból, az egész úton át - bármilyen hosszú is legyen - egész addig amíg újra meg nem állsz.

Prediktív tempomat

Láss tovább.

Az első radar felméri az utat, a tempomat pedig folyamatosan vizsgálja a lehetséges veszélyforrásokat. Lehet az egy sávot váltó autó egy éles kanyar, amihez túl gyorsan közelítesz. A Leon mindig készen áll a reakcióra. A rendszer kameráit és a navigáció adatait felhasználva a sebességkorlátoztások sem okoznak majd meglepetést.

Holttér figyelő rendszer

Indulhatsz, mindig zöld utat kapsz.

A holttér figyelő rendszer észleli a közeledő autókat, már akár 70 méteres távolságból. Ennek köszönhetően biztonságban válthatsz sávot.

*Travel Assist

Utazz többet. Vezess kevesebbet.

A Travel Assist rendszernek köszönhetően, a SEAT Leon szinte magától eljut az általad megadott célhoz.

Mindig a biztonság az első.

Az utca napos oldala.

Exit Assist

Tolatás? A Leon nem csak fény- és hangjelzéssel figyelmeztet mielőtt akadályba ütköznél, de akár meg is állít, ha szükséges.

*Pre-Crash Assist

A Leon folyamatosan felméri a környezetet és ha szenzorai azt jelzik, hogy veszélyhelyzet alakult ki, akkor automatikusan felhúzza az ablakokat, megfeszíti az öveket és egyéb óvintézkedéseket tesz.

Vészhelyzet Asszisztens 3.0

Ha a vezető elaludna vagy a jármű úgy érzékeli, hogy nem reagál a forgalomra, akkor automatikusan bekapcsolja a vészvillogót, fokozatosan lelassít s végül a sávon belül tartva állóhelyzetre fékezi magát.

Légzsák védelem.

Egyszerű. Könnyed. Párnázott.

A segítség, amire számíthatsz. A SEAT Leon légzsák rendszere úgy let kialakítva, hogy minden szögből maximálisan védjen téged.

Többet megtudnál a SEAT Leonról?