SEAT Leon Plug-in hybrid

A hagyományos belsőégésű és az elektromos motor tökéletes együttese. Miután az elektromos motor energiaellátása elfogyott, az autó a benzinmotor segítségével halad tovább.

Váltson a zöldebb jövő felé!

A SEAT Leon PHEV elektromos akkumulátora akár 60 km-nyi hatótávot is biztosít használójának, egy töltéssel. Kombinálva a belsőégésű és villanymotor használatát, akár 800 km megtételére is képes. Így mindig gondtalanul autózhat, miközben tesz azért is, hogy csökkentse a károsanyag-kibocsátását.

Töltési lehetőségek 

Ha töltési megoldásokat keres SEAT Leon plug-in hybrid autójához, a MOON segítségére lesz ebben. A mobil megoldásoktól a fali töltőkön át a töltőoszlopokig az igényeihez igazodó opciót nyújtja, teljeskörű szolgáltatással, a telepítéstől a karbantartásig.

 

 

Töltse elektromos autóját otthon kényelmesen!

Miért érdemes MOON Wallboxot telepíteni?

  • Kiváló minőségű kivitelezés
  • Elegáns és kompakt kialakítás
  • Egyszerű működés
  • Kompatibilitás minden elektromos autóval és plug-in hibriddel
  • Teljes körű szolgáltatás a MOON-tól: a telepítéstől a karbantartásig

 

A SEAT Leon plug-in hybrid csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 1,1-1,3 l/100 km, kombinált energiafogyasztása 14,6-15,3 kWh/100 km, CO2 -kibocsátása 24-29 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. A képen szereplő modell illusztráció és felár ellenében kapható extra felszereltségeket tartalmaz. További részletekről érdeklődjön a SEAT márkakereskedésekben!