Biztonság.

Ragyogó biztonság.

Biztonság az új elejétől, a végéig. A SEAT Leon Kombi vezetési asszisztense segítségedre lesz.

Vezetés Asszisztens.

Minden pontra rávilágít.

A vezetési asszisztens rendszerek mindent megtesznek, hogy épen és egészségesen érj célodhoz. Vigyáznak rád onnantól, hogy kiállsz a parkolóból, az egész úton át - bármilyen hosszú is legyen - egész addig amíg újra meg nem állsz.

Prediktív tempomat

Tiszta az út előtted.

A tempomat igazodik az előtted lévő autók sebességéhez. Esetleges veszély észlelésekor pedig automatikusan fékez.  A sebességi korlátokat és a kanyarokat érzékelik a kamerák és elküldik a rendszernek.

Holttér figyelő rendszer

Látja, amit a szemeid nem.

A holttér figyelő rendszer észleli a közeledő autókat, már akár 70 méteres távolságból. Ennek köszönhetően biztonságban válthatsz sávot.

*Travel Assist

Mindig úton, mindig Te irányítasz.

Tedd az utazást még kényelmesebbé. A Travel Assist észleli az útmunkákat, a lehetséges akadályokat és ehhez igazítja a sebességed. 

Mindig a biztonság az első.

Az utca napos oldala.

Exit Assist

Az Exit Assist segít mikor szűk helyekről tolatsz, jelzéssel figyelmeztet, ha közel vagy parkoló autóhoz vagy bármi máshoz. 

*Pre-Crash Assist

A Leon folyamatosan felméri a környezetet és ha szenzorai azt jelzik, hogy veszélyhelyzet alakult ki, akkor automatikusan felhúzza az ablakokat, megfeszíti az öveket és egyéb óvintézkedéseket tesz.

Vészhelyzet Asszisztens 3.0

Ha a vezető elaludna vagy a jármű úgy érzékeli, hogy nem reagál a forgalomra, akkor automatikusan bekapcsolja a vészvillogót, fokozatosan lelassít és végül a sávon belül tartva állóhelyzetre fékezi magát.

Légzsák védelem.

Amire számíthatsz.

Elől és hátul. Hat légszák az elől és hátul ülők számára. Segítség, mikor a leginkább szükséged van rá.

Többet megtudnál az új SEAT Leon Kombiról?