SEAT Economy Alkatrészek

  • Kimondottan a négy évesnél régebbi járművekhez kerültek kifejlesztésre, ennek köszönhetően lehetővé teszik a jármű korának megfelelő gazdaságos javítást.
  • Valódi SEAT Alkatrészek, amelyek egy világmárka minden szakértelmét képviselik. Ezeket az alkatrészeket a konszern fejlesztési részlege ellenőrzi és engedélyezi.
  • Különlegesen vonzó csomagárakon érhetők el, beszereléssel együtt. Így Ön már előre pontosan tudhatja, hogy mennyibe fog kerülni a javítás.
  • Számos gyakori kopóalkatrész-javításhoz rendelkezésre állnak. Így a kínálat részei például az Economy fékbetétek és féktárcsák, kipufogódobok, indítóakkumulátorok, valamint lengéscsillapítók.
  • A vezetési stílustól függően nem olyan hosszú élettartamúak, mint a SEAT Eredeti Alkatrészek®, azonban a régebbi járművek esetében mindenképpen okos és előnyös árú megoldást jelentenek.

SEAT Economy Alkatrész ajánlatok

 

SEAT Economy por- és pollenszűrők

Ár: 7 720 Ft-tól

Két rétegből állnak és hatékonyan visszatartják a levegőben található káros anyagokat. Az előszűrő a durva por- és koromrészecskéket szűri ki, a második réteg pedig a tüdőt károsító gombaspórák és a kb. 3000 különböző pollen 99 százalékát távolítja el. Kiegészítő aktívszenes mikroszűrő rétegük segítségével felfogják a szagokat, és megkötik a gázhalmazállapotú káros anyagokat.

SEAT Economy gyújtógyertya

Ár: 2 920 Ft-tól

A SEAT Economy gyújtógyertyákat pontosan az idősebb járművek körülményeihez, és az általuk támasztott követelményekhez igazították hozzá és a SEAT magas minőségi színvonalának megfelelően gyártották. Tartósan ellenállnak az égéstérben bekövetkező erősen változó hőmérsékleteknek és az égéstérben előforduló agresszív lerakódásoknak.
Jó hidegindítási jellemzőket biztosítanak, mert gondoskodnak a jó égésről, és ezzel óvják a motort és a katalizátort és ezáltal Önt is a felesleges járulékos költségektől. Biztosítják az üzemanyag takarékos, tiszta és hatékony elégését, és így gépkocsija nem fogyaszt a szükségesnél több üzemanyagot. A karbantartási intervallumukon belül megbízhatóak. A gyújtás optimális lefolyása következtében gondoskodnak a jobb motorjárási jellemzőkről és a motor nyugodt járásáról, így fokozva a menetkomfort érzetét. A gépkocsi korának megfelelő specifikációjuk akár 20%-os árelőnyt biztosít az eredeti alkatrészhez viszonyítottan.

Egyes márkaszervizeinkbe közvetlenül tud időpontot foglalni. Itt teheti ezt meg:

(Ha itt nem találja partnerét, akkor lentebb kérhet szervizidőpontot!)

Szüksége van szervizidőpontra, kérdése van?  

Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli SEAT márkaszervizeket.

További tartozék- és szervizajánlatokról érdeklődjön SEAT márkaszervizénél! Kérjük, hogy alkatrész- és tartozékvásárlás előtt kérje SEAT márkaszervize tanácsát! Az árak tájékoztató jellegű bruttó fogyasztói árak, amelyek a tartozékok esetében nem tartalmazzák a szerelési és fényezési költségeket, és az egyes márkaszervizekben eltérhetnek. Kérjük, érdeklődjön márkaszervizénél. 2021. március 1. és szeptember 3. között, illetve a készlet erejéig érvényes. Az oldalakon található képek illusztrációk. Az árváltozás jogát fenntartjuk.