Garancia
Garancia4
4 év általános garancia

Élvezze ki az autójában rejlő lehetőségeket!

 

A 4 éves garancia felépítése:

  • 2 év kilométer korlátozás nélküli garancia a gyártótól a megszokott módon

 

  • 3 év gyári fényezési garancia

 

  • +2 év Garancia4 nevű extra garanciaszolgáltatás a 3-4. évben egészen 200 000 km futásteljesítményig

 

A SEAT modelleket, egyedülálló módon, Magyarországon 4 év általános garanciával kínáljuk, ráadásul Önnek ezért nem kell felárat fizetnie!

A Porsche Hungaria Kft. Garancia4 szolgáltatása

A Garancia4 egy olyan exkluzív garanciaszolgáltatás, ami kizárólagosan a magyarországi SEAT márkakereskedőktől vásárolt autók esetében - az új autó forgalomba helyezésétől számított- 4. évben, maximum 200 000 km futásteljesítményig érvényes.

Miközben pedig a szervizválasztáson gondolkodik, ne felejtse a következőket, a márkaszerviz mindig szakszerű, mert a gyári eszközök és információk birtokában nem kényszerül improvizációra. A márkaszerviz mindig dokumentál, ezért tevékenysége a munka-, és technológiai lapokon és a részletes számlán, sőt a gyári rendszereken keresztül is visszakereshető, ami esetleges későbbi Garancia4-es javítás elbírálását is megkönnyíti. A márkaszervizben vezetett szervizfüzet jelentős árelőny, hiszen ez az autó eladásakor több százezer forint többletbevételt jelenthet az Ön számára. A Márkaszervizekkel biztos a mobilitás, hiszen az általuk nyújtott garancia és Assistance szolgáltatás Európa szerte érvényesíthető.

Milyen előnyöket hordoz a Garancia4 az autótulajdonosok számára?

  • egyedülálló módon 200 000 km-ig érvényes, az összes SEAT modellre
  • teljes körű, akár a gyári garancia
  • nincsenek előre nem látható javítási költségek
  • minden márkaszervizben érvényesíthető (akár külföldön is)
  • a javítás eredeti alkatrészekkel és gyári technológiával történik

Átrozsdásodás elleni garancia

A SEAT a legmagasabb igényeknek megfelelően alkotta meg az autóit, hogy még évek múltán, sok-sok megtett kilométer után is értékálló legyen. Az illesztési hézagok nagyságát minimálisra csökkentették, s az egyes részek a legnagyobb pontossággal illeszkednek egymáshoz. A nagy karosszériaelemek egyetlen darabból készülnek, így még évek múltán sem lehet semmiféle zörejt, recsegést hallani. A szélvédő és a hátsóablak pontos ragasztása is a karosszéria stabilitását fokozza. A fontosabb részek lézerhegesztése igen szilárd illeszkedést eredményez. A karosszériára a SEAT 12 év garanciát ad átrozsdásodás ellen. A minőség tehát nem csupán a felhasznált anyagokon múlik, hanem mindenekelőtt a feldolgozás módján. 

AKTUÁLIS Tájékoztató és Általános Szerződési Feltételek

Letölthető pdf