Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Dizájn

Modern vonzerő

A SEAT Leon ikonikus kialakítása megkülönböztető vonzerővel bír, mely bármely élethelyzethez  tökéletesen illik. Tágas tér áll rendelkezése, hogy az élet legjobb pillanatait korlátok nélkül élvezhesse.

KÜLSŐ DIZÁJN

Egy ikonikus alak

A SEAT Leon külső megjelenése egyedi megjelenést kölcsönöz számára.  A gondosan kialakított dizájn áramvonalas, és stílusos formát , míg az első és hátsó lökhárítók különleges karaktert adnak az autónak.

 

 

FULL LED FÉNYSZÓRÓK

Felderít minden kirándulást

Húzza el a változtatáshoz

A megújult SEAT Leon Full LED fényszórói, ikonikus külsejéhez illődizájnnal lettek kialakítva. Mindezeknek köszönhetően az autó gyönyörű új dizájnt kapott, továbbfejlesztett technológia és biztonság egyetlen megkülönböztető extrában.

SZÍNEK

Tökéletes színválaszték

UNI fényezés
Metál fényezés
Speciális metál fényezés
KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

Minden szögből stílusos

A tökéletes kiegészítő, hogy pont olyanná alakíthassa autóját, amilyenre vágyik. Könnyűfém keréktárcsáink 16" és 18" közötti méretben elérhetőek, így biztosan megtalálja a legideálisabbat.

BELSŐ TÉR

Lépjen be

A SEAT Leon belső tere utasaira, és ami még fontosabb, Önre szabva lett kialakítva. Minőségi kárpittal, rengeteg hellyel, az új műszerfal kialakítása vezető-orientáltabb és LED világítással felszerelt vezető konzollal rendelkezik. Az ergonomikus dizájn könnyű hozzáférhetőséget biztosít Önnek az autó elképesztő extráihoz, mialatt kényelemben tart mindenkit a hátsó üléseken.

ÜLÉSHUZAT

Minőségi időtöltés

Kényelmesen ül? A SEAT Leonban minden feltétel adott hozzá. A kiváló minőségű üléshuzatok bármilyen kalandra készen állnak és garantálják, hogy minden utas a lehető legnagyobb kényelemben élvezhesse az utazást.

TÖBBSZÍNŰ BELSŐ TÉR MEGVILÁGÍTÁS

Kényelem minden színben

Színválasztó

Vigyen színt minden útba, a többszínű belső világítással. Bármilyen hangulatban is legyen, mindig van egy szín, ami passzol hozzá.

Felszereltség

XCELLENCE - A tökéletes élethez

Élvezze az életet a SEAT Leon kiemelkedő stílusú XCELLENCE változatával.. Hozza ki a legtöbbet minden utazásból, és utazzon eleganciával a krómozott kiegészítőknekés apró részleteknek köszönhetően.

Műszerfal

Vezetőorientált kialakítás

Krómozott elemek

Részletekben rejlő luxus

Részletekben rejlő luxus

Exkluzív dizájn

Hűtőrács elöl

Modern, megragadó dizájn

Hátsó LED fényszórók

Dizájn és technológia tökéletes összhangja
Felszereltség

FR - Dinamizmus minden részletben

A SEAT Leon FR változata extra dinamizmust nyújt, és tökéletes választás a sportos lelkeknek. A 17” könnyűfém keréktárcsák,az exkluzív belső kárpitozás, és a bőr kormányborítás érezteti a szó szerinti minőséget.

Elektromos napfénytető

Engedje be a napfényt

Bőr kormánykerék

Érezze a minőséget

Alumínium küszöbborítás

FR logoval

FR logo

Exkluzív részlet

Bőr borítású váltókar FR logoval

Az igazi minőség