TARTOZÉKOK

Az Ön Leonja

Az autó, amely széles választékkal rendelkezik a legkülönbözőbb kiegészítő extrákból, testreszabottan az Ön igényeinek megfelelően. Rendeljenigényeinek megfelelő extrákat, és hozza ki a legtöbbet új SEAT Leonjából. Az Ön Leonja, az Ön extrái, az Ön stílusa.

Aerodinamikai csomag

Mutasson utat

Az új SEAT Leon készen áll kitűnni a tömegből, lenyűgöző aerodinamikai külső csomaggal.Mutasson utat és engedje, hogy az utakon gyönyörködhessenek az SEAT Leon különleges részleteiben.

Szállítás

Hoz mindent, amire Önnek szüksége van

Fedezze fel

Vannak bizonyos dolgok, melyek nehezen szállíthatóak nagyságukból adódóan. Ezért az új SEAT Leont úgy alakítottuk ki, hogy extra tároló helyet biztosítson Önnek, hogy a következő útján meg legyen mindene, amire szüksége lehet. Pakoljon, rakja be, és induljon!

HÓLÁNCOK

A legjobb felkészültnek lenni

A hóesésben vezetés közben a legjobb felkészültnek lenni az új SEAT Leon hóláncaival.A hóláncot a kerekekhez csatolva nincs min aggódnia utazás alatt.

BIZTONSÁGI TARTOZÉKOK

Tökéletes formában

Rendben tartani új SEAT Leonját nem is olyan nehéz, mint gondolná, köszönhetően az olyan extráknak, melyek megóvják a járművet minden karcolástól és egyéb sérüléstől, melyeket a mindennapos használat okozhat. Védőfóliák, sárvédők és még sok más segít hibátlanul tartani az Ön Leonját.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés