Szezonális ajánlatok

Őszi-téli szervizajánlatok

A tél közeledtével nagyon fontos ellenőriznie autója állapotát, hogy ezzel is megelőzhesse a kellemetlen meglepetéseket. Ha kombinálja egyes őszi-téli szerviz ajánlatunkat, akkor a védelem legbiztosabb szintjét értheti el még a legzordabb időjárás esetén is! Bízza ránk autóját és márkaszervizeink gondoskodnak komplett megújulásáról, gyorsan és kedvezményes áron tárják fel és javítják ki az esetleges hibákat.

Szezonális gyorsátvizsgálás

SZERVIZ 4+ kupon: -1 990 Ft

Gyári technológia szerinti szerviztanácsadás, gyártói visszahívási akciók ellenőrzése, külső-, és belső állapotvizsgálat, a legfontosabb kezelőszervek és elemek működésének ellenőrzése, a motortér-, a kerekek, valamint a karosszéria alsó részének ellenőrzése. A vízvályú tisztaságának, a kifolyónyílások állapotának és a fékfolyadék forráspontjának ellenőrzése.

Cikkszám                                                   Ár

C15SZEZGYOR                            6 000 Ft


Nagytakarítás csomag

Külső mosás és belső takarítás kedvezményes csomagáron.

Cikkszám                                                  Ár

CWELLNESS                                 6 000 Ft


Szezonális átvizsgálás külső mosással

Szezonális gyorsátvizsgálás és külső mosás kedvezményes csomagáron.

Cikkszám                                                   Ár

C15SZEZGYORM                         8 500 Ft


TOP Fitness csomag

Szezonális gyorsátvizsgálás és Wellness csomag kedvezményes csomagáron.

Cikkszám                                                    Ár

C9TOPFIT                                      12 000 Ft

Éves szerviz mobilitásgaranciával és műszaki vizsgával

Ha az éves szervizelésre és a műszaki vizsgára valamelyik márkaszervizünket választja, SZERVIZ4+ kuponja felhasználásával 16 000 Ft megtakarítást érhet el, és Mobilitásgarancia szolgáltatásunkat is igénybe veheti.

További tartozék- és szervizajánlatokról érdeklődjön SEAT márkaszervizénél! Kérjük, hogy alkatrész- és tartozékvásárlás előtt kérje SEAT márkaszervize tanácsát! Az árak tájékoztató jellegű bruttó fogyasztói árak, amelyek a tartozékok esetében nem tartalmazzák a szerelési és fényezési költségeket, és az egyes márkaszervizekben eltérhetnek. Kérjük, érdeklődjön márkaszervizénél. 2020. október 1. - 2021. február 28. között, illetve a készlet erejéig érvényes. Az oldalakon található képek illusztrációk. Az árváltozás jogát fenntartjuk.