Drop&Go

Mi ez?

Drop&Go szolgáltatásunk egy új átadás-átvételi lehetőség, amelynek célja, hogy rugalmas és érintkezésmentes lehetőséget biztosítson az autók szervizmunkára történő leadásához vagy visszavételéhez.

Amennyiben gyorsan, esetleg a nyitvatartási időn kívül szeretné járművét leadni vagy javítás után átvenni, akkor az új szolgáltatás nyújtásában résztvevő márkaszervizekben -az általuk megadott időintervallumban- lehetősége van ezt megtenni.  

A szolgáltatás igénybevételének menete

AUTÓ LEADÁS

1. Időpont foglalás - a márkaszerviz online időpontfoglalási rendszerén vagy telefonos elérhetőségén keresztül. Ahonnan ezt követően visszaigazolják előjegyzését és Drop&Go leadási igényét.

2. Autó leadás - leparkolás a márkaszerviz által megadott helyen. Matricával megjelölt átvételi ponton az indítókulcs és a dokumentumok leadása az ott található tasakba helyezve.

3. Javítási megrendelő lap - A kulcs leadását követően szerviztanácsadó a megbízásról javítási megrendelő lapot állít össze, amelyet elküld az Ön előzetesen megadott email címére.

4. Megrendelés - az emailen elküldött javítási megrendelőlap visszaigazolása, hogy szervizben a munkálatokat mielőbb megkezdhessék!

 

AUTÓ ÁTVÉTEL

5. Elkészült az autó - Amint autójának szervizelése elkészült a szerviztanácsadó elküldi Önnek az elvégzett munkákról szóló értesítést.

6. A számla kiegyenlítése - A költségeket bankkártyával vagy átutalással is rendezheti. A számla kiegyenlítése után el is viheti autóját

7. Az autó átvétele -  Amennyiben autóját Drop&Go szolgáltatás segítségével szeretné átvenni, úgy ezt szerviztanácsadóval szükséges előre egyeztetnie! A szerviz munkatársai ezt követően gépkocsiját az előre megjelölt parkolóba teszik, majd annak kulcsát és leadott dokumentumait egy zárt tasakban az átvevő nevére a márkaszerviz Drop&Go pontján elhelyezik. Ön ezt követően a megadott kódszám segítségével ezt a Drop&Go szolgáltatás teljes időtartama alatt bármikor átveheti.

 

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését az új szolgáltatásunkkal kapcsolatban.

 Amennyiben bővebb információra lenne szüksége kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!

Egyes márkaszervizeinkbe közvetlenül tud időpontot foglalni. Itt teheti ezt meg:

(Ha itt nem találja partnerét, akkor lentebb kérhet szervizidőpontot!)

Szüksége van szervizidőpontra, kérdése van?  

Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli SEAT márkaszervizeket.

További tartozék- és szervizajánlatokról érdeklődjön SEAT márkaszervizénél! Kérjük, hogy alkatrész- és tartozékvásárlás előtt kérje SEAT márkaszervize tanácsát! Az árak tájékoztató jellegű bruttó fogyasztói árak, amelyek a tartozékok esetében nem tartalmazzák a szerelési és fényezési költségeket, és az egyes márkaszervizekben eltérhetnek. Kérjük, érdeklődjön márkaszervizénél. 2021. március 1. és szeptember 3. között, illetve a készlet erejéig érvényes. Az oldalakon található képek illusztrációk. Az árváltozás jogát fenntartjuk.