Interaktív digitális kézikönyv

A SEAT márka interaktív digitális kézikönyve hasznos információkat nyújt az Ibiza, Leon, Toledo és Alhambra modellek kezeléséhez. A kézikönyv a Toledo és Leon modellek esetében katalógussal is kiegészül. A szoftver ingyenesen letölthető iPhone, iPad és androidos készülékekre egyaránt. Mivel az alkalmazás több eszközre is letölthető, mindig kéznél lesz és használatához a letöltés után nincs szükség internetkapcsolatra.

A belső linkelések segítségével a felhasználó a tartalomjegyzékből, a műszerfalról, de akár az ABC-sorrendben lévő indexoldalakról is azonnal eljuthat a kívánt tartalomhoz. Ha a navigáció nem lenne elég, akkor a szabadszavas keresési funkcióval is bármikor elérhető a kívánt tartalom.

Az alkalmazás térképes szervizkeresővel is rendelkezik, mely képes interaktív útvonaltervezéssel elnavigálni a kiválasztott szervizponthoz.

Egyes márkaszervizeinkbe közvetlenül tud időpontot foglalni. Itt teheti ezt meg:

(Ha itt nem találja partnerét, akkor lentebb kérhet szervizidőpontot!)

Szüksége van szervizidőpontra, kérdése van?  

Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli SEAT márkaszervizeket.

További tartozék- és szervizajánlatokról érdeklődjön SEAT márkaszervizénél! Kérjük, hogy alkatrész- és tartozékvásárlás előtt kérje SEAT márkaszervize tanácsát! Az árak tájékoztató jellegű bruttó fogyasztói árak, amelyek a tartozékok esetében nem tartalmazzák a szerelési és fényezési költségeket, és az egyes márkaszervizekben eltérhetnek. Kérjük, érdeklődjön márkaszervizénél. 2021. március 1. és szeptember 3. között, illetve a készlet erejéig érvényes. Az oldalakon található képek illusztrációk. Az árváltozás jogát fenntartjuk.