Biztonság

Felejtsd el a stresszt az autóban.

Manapság egyre több mindenre kell figyelmet fordítani az utakon. Ezért a SEAT Ateca számos biztonsági funkciója gondoskodik róla, hogy te mindig a legfontosabbra koncentrálhass: a vezetés élményére.

 

Baleset megelőző asszisztens

Mindig figyel.

Figyel és számol az esetleges ütközések lehetőségével. A Baleset megelőzős asszisztens felkészül a következményekre és meghúzza a biztonsági öveket és felhúzza az ablakokat.

Front Assist

Nyugodt fejjel.

Állj meg mindig biztosan. A Front Assist észrevesz mindent, ami az autó előtt történik és hang és fényjelzéssel figyelmeztet.

Adaptív Tempomat

Haladj lendülettel.

A Navi rendszerrel együtt, a tempomat ismeri az aktuális útszakasz sebességhatárát és ahhoz változtatja az Ateca sebességét, természetesen kellő távolságot tartva a környező autóktól.

Travel assist

Szinte már önvezető az autó.

A teljes irányítás a kezeidben. A Travel Assist gombnyomásra egyesíti az Adaptív Tempomat, a Sávtartó Asszisztens funkcióit. Ha elkényelmesednél figyelmeztet, hogy mindig tartsd a kezed a kormányon.

Sávtartó Asszisztens

A megfelelő határok között.

Az útra festett jelzések azonosításával a sávon belül tart, miközben ellenőrzi a párhuzamos forgalmat is.

Vészhelyzeti Asszisztens

A sofőr legmeghízhatóbb barátja.

Ha a vezető nem reagál, akkor a Vészhelyzeti Asszisztens átveszi az irányítást és folyamatos jelzések mellet lelassítja és megállítja a járművet.

Szeretnél többet megtudni a SEAT Atecaról?