Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Biztonság

Stresszmentes városi élet.

A biztonság egyet jelent azzal, hogy minden napot zökkenőmentesen vehessen. Az új SEAT Ateca úgy lett kialakítva, hogy könnyedén kezelhesse a felmerülő problémákat.

 

Kapcsolja fel az üdvözlőfényt!

LED üdvözlőfény

Mindig, mindenhol szíves látják Önt.

Az Üdvözlőfény a külső visszapillantó tükörből a földre vetíti az SUV sziluettjét, így segít, hogy még a sötét utcákon is megtalálja az új SEAT Atecát.

Kapcsolja fel az üdvözlőfényt!

Forgalmi Torlódás Asszisztens

Maradjon lendületben.

Forgalmi dugóban vezetni mindig stresszes, de nem az új SEAT Atecával. Az asszisztens radar segítségével érzékeli az előttünk haladó jármű távolságát és automatikusan tartja a távolságot az előttünk haladó járműtől miközben automatikusan a sávban tartja az autót.

*csak DSG váltó esetén elérhető

Adaptív Tempomat - ACC

Összhangban a forgalommal.

Csak állítsa be a kívánt sebességet, és engedje, hogy az asszisztens rendszer a forgalmi viszonyoknak megfelelően gyorsítsa fel, vagy éppen lassítsa le a járművet.

LED technológia

Villanyozza fel a városi autózást.

A gyönyörű Full LED fényszórók tökéletes fényviszonyokat biztosítanak éjszaka is. 

Kapcsolja fel!
Extrák

Vezetői asszisztens rendszerek

Sávtartó asszisztens

A sávtartó asszisztens segít, hogy a gépjámű mindig a megfelelő sávban maradjon. Ha a vezető kitér a sávból, hangjelzéssel figyelmezteti erre.

Távolsági fényszóró asszisztens

Szembejövő forgalom esetén a távolsági fényszóró asszisztens automatikusan átkapcsolja a távolsági fényszórót a tompítottra. Így Ön kényelmesen vezethet, anélkül, hogy elvakítaná a többi vezetőt.

Jelzőtábla-felismerő rendszer

A hűtőrácsba integrált kamera monitorozza a közlekedési jelzőtáblákat, és az információkat megjelenítve a műszerfalon figyelmeztet, hogy ne kerülje el semmi a figyelmét.

Holttér Figyelő Rendszer

Mindig mindent szem előtt tart.

Sávváltáskor a külső visszapillantó tükörben LED fényjelzés mutatja, ha a holttérben autó közeledik. A hátsó keresztforgalom figyelmeztetés hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, amennyiben személyt vagy tárgyat észlel tolatás vagy parkolás közben.

„Front assist” Forgalomfigyelő Rendszer Gyalogos Védelemmel

Mindig maga elé tekint.

A "Front Assist" forgalomfigyelő rendszer vizuális- és hangjelzéssel figyelmeztet, ha ütközés veszélyét érzékeli. Ha a vezető nem reagál a jelzésre, a rendszer lelassítja a járművet. A gyalogosvédelmi rendszer észleli az átkelő gyalogosokat, és automatikusan aktiválja a féket.

Szeretne többet megtudni a SEAT Ateca-ról?