Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Tartozékok

Az Ön tökéletesen egyedi SEAT-jáért.

Tegye SEAT-ját egyedivé a sokoldalú SEAT Eredeti Tartozékokkal. Válassza a sportos, praktikus és komfortos ötletek közül azt, amely legjobban illik Önhöz és SEAT-jához.

Külső megjelenés

Stílus, amely követésre ösztönöz

A 3 különböző kipufogócső változat 4 színben elérhető cserélhető díszlécekkel, játszi könnyedséggel varázsol sportos megjelenést az utakra. A díszlécek választhatók Szamoa narancs, Connect kék, Emocion piros és Crossover ezüst színekben. Biztosan megtalálja az Önhöz legjobban illőt.

Helykihasználás

Rutin, ahogy lennie kell.

Maradjon szervezett, és lássa meg a szépséget a mindennapi rutinfeladatokban is. A SEAT Ateca szállítási és tárolási megoldásainak köszönhetően minden úgy marad, ahogy Ön elrendezte.

Dekoratív belső tér

Vigyen színt a mindennapokba!

Vigyen színt mindennapjaiba a belső tér díszítőelemeivel, melyek elérhetők Szamoa narancs, Connect kék, Emocion piros, vagy Crossover ezüst színekben. Igazítsa saját stílusához a műszerfalat, a középkonzolt, az ajtókat és még a kormányt is!

Biztonsági gyerekülés

Vigye magával az egész családot.

Gyermekei biztonsága a legfőbb prioritásunk. Ezért terveztük meg az eredeti SEAT gyermeküléseket, melyek tökéletesen illeszkednek az Ön SEAT Atecájába.

Megoldások

A mindennapok kalandora.

Az apró kalandok teszik igazán értékessé a mindennapokat. Ha még több helyre van szüksége, szerelje fel Atecáját tetőcsomagtartóval és szállítson könnyedén biciklit, sílécet, snowboardot vagy akár szörfdeszkát.