Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Tartozékok

Az Ön tökéletesen egyedi SEAT-jáért

Tegye SEAT-ját egyedivé a sokoldalú SEAT Eredeti Tartozékokkal. Válassza a sportos, praktikus és komfortos ötletek közül azt, amely legjobban illik Önhöz és SEAT-jához.

DEKORELEMEK

Lenyűgöző megjelenés

Váltson stílust!

Vigyen színt a mindennapjaiba a SEAT Atecához elérhető kiegészítő tartozékokkal. Válasszon a Szamoa narancs, a Connect kék, az Emocion piros és a Crossover ezüst színeink közül, és adja meg autójának azt a bizonyos pluszt.

HÁTSÓ MEGJELENÉS

Stílus, amely követésre ösztönöz

A 3 különböző kipufogócső változat 4 színben elérhető cserélhető díszlécekkel, játszi könnyedséggel varázsol sportos megjelenést az utakra. A díszlécek választhatók Szamoa narancs, Connect kék, Emocion piros és Crossover ezüst színekben. Biztosan megtalálja az Önhöz legjobban illőt.

MEGOLDÁSOK

A mindennapok kalandora

Az apró kalandok teszik igazán értékessé a mindennapokat. Ha még több helyre van szüksége, szerelje fel új Atecáját tetőcsomagtartóval és szállítson könnyedén biciklit, sílécet, snowboardot vagy akár szörfdeszkát.

DEKORATÍV BELSŐ TÉR

Vigyen színt a mindennapokba!

Vigyen színt mindennapjaiba a belső tér díszítőelemeivel, melyek elérhetők Szamoa narancs, Connect kék, Emocion piros, vagy Crossover ezüst színekben. Igazítsa saját stílusához a műszerfalat, a középkonzolt, az ajtókat és még a kormányt is!

HELYKIHASZNÁLÁS

Rutin, ahogy lennie kell

Maradjon szervezett, és lássa meg a szépséget a mindennapi rutinfeladatokban is. A SEAT Ateca szállítási és tárolási megoldásainak köszönhetően minden úgy marad, ahogy Ön elrendezte.

BIZTONSÁGI GYEKERÜLÉS

Vigye magával az egész családot

Gyermekei biztonsága a legfőbb prioritásunk. Ezért terveztük meg az eredeti SEAT gyermeküléseket, melyek tökéletesen illeszkednek az Ön SEAT Atecájába.

Ateca Kollekció

Bármivel is töltse szabadidejét, a SEAT Ateca kollekcióban mindig megtalálja megfelelő öltözéket. Az exkluzív tervezői divat modern dizájnnal és könnyed eleganciával tölti meg gardróbját. A minőségi anyagok ígérete pedig minden viseléskor beigazolódik.