Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Technológia

Okos megoldások.

A SEAT Ateca kívül-belül fejlett technológiával érkezik. Gazdag felszereltségének köszönhetően megkönnyíti a hétköznapi kihívásokat, így Önnek csak élveznie kell a vezetést.

Top View kamera & Parkoló Asszisztens

Parkolás könnyedén.

A Top View kamera 360°-os rálátást biztosít az autó környezetére. A parkoló asszisztens ultrahangos szenzorokkal érzékeli a jármű körülötti területet ,és segít beirányítani az autót a megfelelő parkolóhelyre.

Teljesen digitális műszerfali kijelző.

Válasszon a nézetek közül!
Kézhasználat nélküli technológia

Megkönnyíti a hétköznapokat.

Kézhasználat nélkül működtethető csomagtérajtó

A virtuális pedál segítségével még csomagokkal teli kézzel is könnyen nyitható és zárható a csomagtér ajtó.

KESSY rendszer

A rendszernek köszönhetően többé nem kell bajlódnia a kulccsal. Elegendő, ha az zsebében van, és a rendszer automatikusan nyitja és zárja az autót, ha megközelíti a gépjárművet, illetve távolodik tőle.

Pulzáló fényű motorindító

A motorindító gomb pulzáló fényt ad, ha a kulcsot a közelben érzékeli.

Elektromos vonóhorog

Ez a praktikus funkció lehetővé teszi, hogy egy gombnyomásra kihajtsa a vonóhorgot. Az új SEAT Ateca minden szituációra felkészült.

Full Link Technológia

Maradjon kapcsolatban.

A SEAT Atecában is elérhető Full Link technológiának köszönhetően mindig kapcsolatban maradhat. A Full Link támogatja a MirrorLink, az Apple CarPlay és a Google Android Auto rendszereket.

Váltson nézetet!
SEAT vezetői profil

Mindig a megfelelő úton.

A SEAT Ateca a Vezetői Profil segítségével tökéletesen illeszkedik az eltérő útviszonyokhoz. A Vezetői Profil gombbal beállíthatja saját vezetési stílusához illő módozatot. Normál, Sport és Eco vezetői profilok mellett Egyedi profil is beállítható. 4Drive esetén pedig Off-road és Havas útviszonyokhoz is optimalizál.

Szeretne többet megtudni a SEAT Ateca-ról?