Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Dizájn

Magabiztos megjelenés

Az új SEAT Ateca egyedi és dinamikus stílusával magabiztosan veszi a mindennapokat. A belső tér kialakítása élménnyé varázsolja a szürke hétköznapokat. Minden apró részlet arra született, hogy az új SEAT Ateca napról-napra lenyűgözze.

KÜLSŐ DIZÁJN

Stílusosan az utakon

Az új SEAT Ateca minden egyes részletét a formatervezők nagy gonddal terveztek meg, hogy megjelenésével magabiztosan vegye a mindennapi kalandokat.

Belső tér

Kényelem és minőség

Vezető orientált tervezés

Ergonomikusan kialakított műszerfal

Minőség a részletekben

Aprólékos megmunkálás a tökéletes végeredményért

Bőrülések

Opcionálisan választható bőrkárpitozás

Csomagtér

1604 literesre bővíthető csomagtér

Kárpitozás

Magas minőségi Alcantara kárpitozás

Modern dizájn

Fejlett technológia modern megjelenéssel

Kormánykerék

Multifunkcionális kormánykerék
Többszínű hangulatvilágítás

Minden pillanatra tökéletes választás

Többszínű hangulatvilágítás

Az első ajtókba tökéletesen integrált belsőtér megvilágítás elegáns hangulatot teremt minden pillanatban. 8 féle szín áll rendelkezésre, mi több, még a fény intenzitása is állítható.